Platforme educative și de ajutor pentru un antreprenor


Antreprenor

Este deja un lucru bine știut că să fii un antreprenor, un om de afaceri, este o muncă destul de grea. Banii sau venitul pe care-l primești vin cu o sumedenie de responsabilități, datorii, și calcule. Cel mai des ne alegem cu bătăi de cap și nopți nedormite.

Un om de afaceri este o persoană antrenată în business (afaceri), în special, în activități industriale, agricole sau comerciale, cu scopul de a generara venituri, utilizând o combinație de capital, care ulterior sporește dezvoltarea și creșterea economică. 

Persoana care-și lansează o afacere, se numește antreprenor. Este un tip de agent economic reprezentativ în economia de piață care adoptă un comportament întreprinzător.

Pentru a veni în ajutorul afaceriștilor contemporani, vă aducem la cunoștință câteva platforme educative, și de ajutor, în dezvoltarea propriei afaceri :

LinkedIn

LinkedIn: Jobs, Business News & Social Networking – Aplikácie v službe  Google Play

LinkedIn este o rețea de socializare orientată spre mediul de afaceri. A fost fondată și a început să funcționeze în anul 2003. Rețeaua de socializare nu își publică rezultatele financiare și obține venituri din publicitate și servicii premium. Compania este listată la bursă de la data de 19 mai 2011, sub simbolul LNKD, la acel moment valoarea de piață a companiei fiind de 4,25 miliarde dolari.

Această ,,rețea de socializare” te ajută să-ți creezi propriul CV online, prin intermediul unor „descrieri” din pagina de vizualizare a profilului. În așa mod, îți poți găsi angajatori, sau din contră, poți căuta persoane care s-ar potrivi cerințelor tale pentru un anumit job.

YouTube

YouTube - YouTube

YouTube este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video.

Deși ar putea părea oarecum bizar, și YouTube-ul te poate ajuta în dezvoltarea propriei afaceri. Aici poți învăța foarte multe lucruri utile de la persoanele care-și postează experiența pe platformă, prin intermediul anumitor video-uri, sau tutoriale. 

Blogul lui Seth Godin

Seth Godin este unul dintre cei mai vânduți autori de cărți de afaceri și un apreciat orator din 1990. Prima lui carte care i-a adus popularitate aborda subiectul marketingului permisiunii.

Pe blogul său, acesta postează diferite sfaturi legate de întregul domeniu al afacerilor, anumite „ponturi” de dezvoltare profesională și personală, care-ți măresc vizibil cunoștințele din domeniul marketing-ului.

Ray Dalio

Raymond Thomas Dalio este un miliardar american manager de fonduri speculative și filantrop care a fost co-șef de investiții la Bridgewater Associates din 1985. El a fondat Bridgewater în 1975 la New York.

De-a lungul anilor, acesta a acordat mai multe interviuri, pentru diverse ziare, bloguri, cărți în domeniul bussines-ului. El este activ pe platforma LinkedIn și pe Instagram, postând anumite sfaturi, citate motivaționale proprii, care te inspiră și te ajută să-ți începi propria afacere.

Cu ajutorul acestor platforme, îți va fi oarecum mai ușor să apuci o direcție corectă în dezvoltarea propriei afaceri ca și antreprenor.

Youth.md îți dorește succes în a descoperi și a învăța secretele marketing-ului. Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Telegram!

Reporter: Caldari Cristina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Institutul de Studii Avansate LE STUDIUM din Franța oferă burse de cercetare
Next Vrei să studiezi în SUA? Câștigă o bursă pentru studenți internaționali
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + nineteen =