UNWTO în colaborare cu Basque Culinary Center lansează cea de-a 3-a competiție globală pentru startup-uri de turism în gastronomie. Misiunea noastră este de a identifica provocările și proiectele și de a cataliza inovațiile care pot transforma sectorul de turism gastronomic în viitorul apropiat.
Gastronomia este un motor în creștere pentru turism. Este esențial pentru orice experiență turistică și un element major al patrimoniului cultural imaterial.
Înscrie-te acum la a 3-a ediție a Concursului de Startup de Turism Gastronomic!
Vei obține:
- Suport personalizat pentru startupul dvs.;
- Oportunități de investiții;
- Rețeaua de inovare UNWTO.
Turismul gastronomic stimulează antreprenoriatul și generarea de noi companii și organizații care afectează în mod necesar alte industrii transversal și favorizează valori precum:
- Sustenabilitate bazată pe menținerea unui echilibru între creșterea economică și cultura și patrimoniul gastronomic;
- Calitatea inițiativelor de la producție la experiență, de-a lungul întregului lanț valoric turistic;
- Comunicare autentică și o narațiune coerentă a ofertelor gastronomice cu participarea tuturor părților interesate din sector; de la bucătari la mass-media;
- Cooperarea între toți actorii de-a lungul întregului lanț valoric al sectorului gastronomic și turistic;
- Autenticitate prin evidențierea patrimoniului cultural, a produselor locale și a valorilor culturale;
- Turismul gastronomic este în sine, un stimul al creativității, inovării și creșterii durabile, în care startup-urile cu viziuni disruptive și deschise pot propune noi scenarii de viitor care au un impact pozitiv și transversal asupra diferitelor sectoare, astfel încât să poată colabora și contribui la obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 1 iunie 2022.
Pentru mai multe detalii accesați aici.
Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!
No Comment