Ești un tânăr antreprenor? Participă la Global Entrepreneurship Express Academy

tânăr antreprenor

tânăr antreprenor

Oportunitate pentru un tânăr antreprenor. GEW2019Moldova este o campanie de promovare a valorii antreprenoriatului în societate. Campania se desfășoară anual în 170 de țări, implicând cei mai activi agenți de schimbare în antreprenoriatul internațional.

Dacă organizezi activități ce țin de antreprenoriat și dezvoltarea afacerilor în comunitatea din care vii, ești îndemnat să contactezi organizatorii ca să sporiți vizibilitatea acestora în rândul beneficiarilor, dar și în a comunității antreprenoriale internaționale.

Din 2013, GEN Moldova și ASEM sunt driverii acestei campanii în Republica Moldova, iar anul acesta îți propun un program de dezvoltare a afacerii și posibilitatea de a participa în programul de accelerare a afacerilor – UpFactory organizat de DreamUps.

Cei interesați de a înregistra activitățile din luna noiembrie sub umbrela campaniei globale pot contacta echipa GEN Moldova, ca să transmită logourile campaniei și modalitatea de înregistrare pe genglobal.org fie pe pagina de FACEBOOK sau cu un mail pe: genmoldova@gmail.com și vor fi considerați – parteneri ai campaniei

Mai multe despre program și despre activități afli pe pagina evenimentului.

Participanții la Global Entrepreneurship Express Academy – un program de traininguri pentru dezvoltarea ideii de afaceri, destinat unui tânăr antreprenor, organizat de GEN Moldova și Academia de Studii Economice din Moldova, Incubatorul de Afaceri din Centrul de Cariera și Parteneriate se pot înregistra în GEEA dar și la alte activități.

  • actualizările vor fi transmise pe email pentru cei înregistrați!
  • toate echipele si membrii acestora vor primi certificate de participare iar cei mai buni și recomandări!
  • participanții care vor avea idei de internaționalizare a afacerii si competente vor fi înregistrați in programul internațional de accelerare a afacerii UpFactory
  • studenții ASEM vor putea sa participe în concurs pentru a trece un program de accelerare a afacerii în Incubatorul ASEM

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Îți dorești să faci voluntariat peste hotare? „Millenium” are o ofertă pentru tine
Next Proiecte pentru tineri: Naționala Moldovei de Robotică a câștigat 3 medalii de aur la olimpiada mondială „FIRST Global Challenge – 2019”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *