Banca de Alimente caută voluntari în cadrul „Campaniei naționale de prevenire a risipei de alimente și a foametei”


În acest an, Banca de Alimente Moldova lansează cea de-a 2-a ediție a Campaniei naționale de prevenire a risipei de alimente și a foametei. Echipa te îndeamnă să fii voluntar în ziua colectei de produse alimentare, desfășurată la data de 27 noiembrie.

  • Ce trebuie să faci?

Să completezi formularul de aplicare, iar în ziua colectei de alimente – tu poți deveni cel care îndeamnă cumpărătorii din magazine să doneze produse alimentare pentru susținerea cantinelor sociale. Timpul tău poate deveni un prânz oferit unui flămând.

Prin intermediul „Campaniei naționale de prevenire a risipei de alimente și a foametei”, Banca de Alimente își propune să sensibilizeze societatea, agenții economici și autoritățile publice asupra problemei risipei alimentare, dar și să inspire pentru ca ulterior fiecare să fie conștient că împreună, printr-un comportament responsabil putem salva tone de alimente și preveni foamea.

Astfel, vom avea nevoie de o echipă de voluntari, care ne va ajuta în organizarea evenimentelor propuse. Te invităm să fii alături de noi!

  • Vârsta: 18+
  • Vaccinat împotriva COVID-19
  • Care este rolul voluntarilor?

În ziua colectei, voluntarul îndeamnă cumpărătorii supermarketurilor să facă o donaţie pentru beneficiarii campaniei. Toți voluntarii trec printr-o serie de formări care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de comunicare și interacționare cu potențialii donatori.

  • Ce trebuie să faci pentru a deveni voluntar?

Sunt trei condiții de bază – să ai dorința să te implici într-o campanie socială, să fii disponibil pentru ziua de 27 noiembrie și, dacă ai bifat la primele două, a mai rămas doar să anunți organizatorii că vrei să te implici în campanie prin completarea formularului online.

  • Deadline: 19 noiembrie.

Ulterior, vei fi contactat de coordonatorul de voluntari. Fiecare voluntar primeşte o diplomă pentru implicare în cadrul campaniei. Pentru detalii poți telefona la 060099233.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții ciclului I de studii UTM pot petrece 5 luni în Germania în cadrul unui program Erasmus+
Next Freelance sau antreprenoriat: cum să te lansezi în designul interior?
Misiunea Socială DIACONIA
About the author

Misiunea Socială DIACONIA

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 2 =