Discuție online: „Parteneriatul estic după 2020: priorități și provocări”


discuție online parteneriat estic 2020

Institutul pentru Politici și Reforme Europene în parteneriat cu Platforma Națională a FSC din PaE, organizează o discuție online „Parteneriatul estic după 2020: prioritățile și provocările relațiilor Republicii Moldova cu UE”.

Scopul discuției este de a aborda principalele provocări și priorități pentru relațiile Moldovei cu Uniunea Europeană în contextul viitoarelor livrabile ale PaE, prioritățile actualizate pentru noua Agendă de asociere UE-Moldova și evoluțiile recente din Moldova.

Discuția va începe cu scurte observații de deschidere din partea partenerilor, urmată de un grup la nivel înalt de dezbateri reprezentând MAEIE, SEAE, Comisia Europeană, membri ai Parlamentului European și comunitatea de experți. Apoi, va urma o sesiune de întrebări cu participarea reprezentantului OSC-urilor și think-tank-urilor din Moldova și UE participanți la webinar. Agenda se anexată.

Evenimentul va avea loc Marți, 30 iunie 2020 13.00 – 15.00, prin intermediul platformei Zoom și va fi transmis online aici.

Pentru a confirma participarea la această discuție online, puteți să vă înregistrați aici. Preferabil, până la data 29 iunie 2020, ora 18.00. Mai multe detalii despre eveniment, vezi aici.

Evenimentul este organizat în cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova. Cu sprijinul oferit de Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job în Chișinău // Expert-Grup angajează economist/ă
Next Concurs de fotografie: „Oamenii blocați, natura deblocată”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 17 =