Descoperă ținute originale pe podiumul Moldova Fashion Days


Anul acesta, creatorii de modă autohtoni te îndeamnă să-ți colorezi zilele de toamnă și iarnă cu ținute vii și virbrante. Ținute pentru oficiu, pentru ocazii speciale, paltoane și pardesiuri, accesorii – în interpretarea originală a designerilor cu renume, dar și a tinerilor designeri, câștigători ai concursului Z-Generation, organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii -a ZIPHOUSE, le vei putea descoperi pe podiumul Moldova Fashion Days.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, show-ul fiind translat live pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, APIUS și DININIMA, dar și pe cele ale partenerilor media.

Data: 25 septembrie 2021, ora 15:00

Locație: Artcor

Detalii suplimentare, pe pagina evenimentului.

Moldova Fashion Days este organizat de APIUS sub egida DININIMA și ZIPHOUSE cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internatională (USAID) prin Activitatea de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, un proiect EDGE in Moldova, dar și Proiectul Tehnologiile Viitorului, cât și suportul UNFPA.

Evenimentul va avea loc în aer liber și va fi solicitată dovada vaccinării sau prezenței anticorpilor. Posibilitatea de testare rapidă va fi, de asemenea, prevăzută la intrare. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de desen pentru elevii preocupați de problemele de mediu
Next Cunoaște-i pe cei 15 campioni ai schimbării premiați în cadrul Galei „Champions of Change” 2021
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =