CNTM a organizat un training de informare a tinerilor în Donduşeni. Vezi cum a fost

training, CNTM, tineri, oportunităţi, workshop, seminar

La data de 31 martie, CNTM a ajuns în raionul Donduşeni, unde a susţinut o sesiune de informare pentru tinerii Consiliului Local de Tineret din Donduşeni.

  

Trainerii i-au informat pe tineri despre implicarea lor în procesul decizional şi le-au prezentat informaţii despre colaborarea Consiliilor de Tineret cu autorităţile locale: primăria şi consiliile raionale. Totodată, în cadrul training-ului au fost discutate oportunităţile oferite de CNTM: platforma U-REPORT Moldova (testarea platformei), platforma Youth.md.

  

Mai jos puteţi vedea  câteva impresii ale participanţilor:

„Suntem foarte încântaţi de acest training. Ne-aţi oferit multă informaţie și un mare ajutor pentru lucrul pe care îl vom efectua în localitatea noastră ulterior. Mulţumesc mult pentru timpul acordat echipei noastre. Consiliul nostru e nou format, dar sunt încrezut că vom activa cu mai multă perseverenţă şi hotărâre si vom face multe activităţi în folosul tinerilor”, Vlad Vasile.

„Sunt foarte impresionată de training-ul de astăzi; am rămas cu impresii foarte bune, iar noi în orăşelul nostru am format Consiliul Local al Tineretului. L-am format cu o foarte mare dragoste și am pus mână de la mână pentru a face un oraş mai bun”, Erica Rencheci.

„Eu consider că training-ul de astăzi a fost foarte productiv. Prin intermediul seminarului am stabilit relaţii de parteneriat cu CNTM şi U-Report Moldova, care sper să aducă rezultate la nivelul orăşelului nostru ,” Alexandru Bednea.

    

Previous ASEM oferă premii bănești pentru cel mai bun eseu la tema „Visul meu european”
Next Ofertă de angajare: Secretar General în cadrul CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *