CNTM a organizat un training de informare a tinerilor în Donduşeni. Vezi cum a fost

training, CNTM, tineri, oportunităţi, workshop, seminar

La data de 31 martie, CNTM a ajuns în raionul Donduşeni, unde a susţinut o sesiune de informare pentru tinerii Consiliului Local de Tineret din Donduşeni.

  

Trainerii i-au informat pe tineri despre implicarea lor în procesul decizional şi le-au prezentat informaţii despre colaborarea Consiliilor de Tineret cu autorităţile locale: primăria şi consiliile raionale. Totodată, în cadrul training-ului au fost discutate oportunităţile oferite de CNTM: platforma U-REPORT Moldova (testarea platformei), platforma Youth.md.

  

Mai jos puteţi vedea  câteva impresii ale participanţilor:

„Suntem foarte încântaţi de acest training. Ne-aţi oferit multă informaţie și un mare ajutor pentru lucrul pe care îl vom efectua în localitatea noastră ulterior. Mulţumesc mult pentru timpul acordat echipei noastre. Consiliul nostru e nou format, dar sunt încrezut că vom activa cu mai multă perseverenţă şi hotărâre si vom face multe activităţi în folosul tinerilor”, Vlad Vasile.

„Sunt foarte impresionată de training-ul de astăzi; am rămas cu impresii foarte bune, iar noi în orăşelul nostru am format Consiliul Local al Tineretului. L-am format cu o foarte mare dragoste și am pus mână de la mână pentru a face un oraş mai bun”, Erica Rencheci.

„Eu consider că training-ul de astăzi a fost foarte productiv. Prin intermediul seminarului am stabilit relaţii de parteneriat cu CNTM şi U-Report Moldova, care sper să aducă rezultate la nivelul orăşelului nostru ,” Alexandru Bednea.

    

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ASEM oferă premii bănești pentru cel mai bun eseu la tema „Visul meu european”
Next Ofertă de angajare: Secretar General în cadrul CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 4 =