Chișinău Mini Maker Faire, unicul festival tehnologic din țară, revine cu cea de-a doua ediție

Chișinău Mini Maker Faire, festival tehnologic, oportunitate, fablab, oportunitate

Chișinău Mini Maker Faire, unicul festival de tehnologie din Republica Moldova, revine pe 13 octombrie. Ediția din 2018 te așteaptă cu o expoziție impresionantă, ateliere captivante și inovații surprinzătoare, made in Moldova. Mini Maker Faire este pentru întreaga familie, de la mic la mare, iar participarea este gratuită.

Evenimentul se aliniază celui mai mare festival tehnologic internațional – Maker Faire, care se desfășoară în peste 38 de țări și are drept scop informarea, conectarea și extinderea comunității de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Dacă te pasionează tehnologiile, îți place să meșterești lucruri surprinzătoare sau ești mereu pus pe descoperiri și creare de soluții de optimizare, acest eveniment este pentru tine. Vino să cunoști makerii și entuziaștii tech din Moldova, să te inspiri, să afli detalii interesante și stabilești contacte utile.

Опубликовано Chișinău Mini Maker Faire Cреда, 26 сентября 2018 г.

Makerii se pot înscrie până la data de 30 septembrie, completând formularul de înscriere aici: http://chisinau.makerfaire.com/call-for-makers/

Categorii de makerii ce pot participa la Chișinău Mini Maker Faire, pe 13 octombrie:

  • Makeri – persoane cu proiecte proprii pentru expoziție. Aceștia pot fi din domenii precum inginerie, știință, artă, meșteșug;
  • Designeri de produse – persoane fizice sau companii care creează produse noi;
  • Makeri comerciali – persoane sau companii care vor să vândă produse artizanale, producători de kit-uri tehnologice și chiar concesionari de produse alimentare;
  • Facilitători la workshop-uri sau masterclass-uri ce țin de electronică, boarduri programabile, ateliere pentru copii. Persoane ce optează pentru facilitarea la ateliere, lecții sau discuții la panel.

Vino împreună cu familia, pe 13 octombrie, între 10:00 și 18:00, la FabLab Chișinău și Tekwill (str. Studenților 9/11) și ai parte de o experiență de ținut minte.

Evenimentul este organizat de către Tekwill și FabLab Chisinau. Parteneri și donatori: USAID, Guvernul Suediei, ADC – Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare, Make: Magazine. Companii partenere: NANU Market, Ellation Moldova, Lichtenstein Development Service (LED).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dorești să trăiești într-o țară cu cetățeni activi și informați? Fii voluntar CICDE și fă posibil acest lucru
Next Vino la evenimentul de lansare a „Iniţiativei Globale pentru Tineret”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 11 =