Vino la concertul caritabil „Și totuși există iubire”

concert caritabil

concertul caritabil adrian păunescu

Vino la concertul caritabil „Și totuși există iubire”. Luni, pe data de 9 decembrie 2019, la ora 18:30, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert caritabil în memoria lui Adrian Păunescu.

Şi totuşi există iubire
Şi totuşi există blestem.
Dau lumii, dau lumii de ştire
Iubesc, am curaj şi mă tem

„Doua lucruri sunt imposibile în viața: a vedea cu ochii pe Dumnezeu și a povesti dragostea” spunea Adrian Păunescu. Acesta a știut să dea noi dimensiuni poeziei despre părinți, patrie și iubire. Poetul Adrian Păunescu a definit o generație, cu cenaclul Flacăra şi cu versurile sale, el fiind şi unul dintre cei mai prolifici autori români contemporani.

Detalii despre eveniment:

Vino la concertul caritabil „Și totuși există iubire” să asculți piese din creația lui Adrian Păunescu la cea de a 5 ediție a concertului de caritate. Printre artiștii prezenți se numără Vali Boghean, Ion Razza, Nicolae Jelescu, Viorel Burlacu, Patric Hanganu, Elena Javelea, Aliona Triboi, Mircea Zgherea, Vitalina Simeretchii.

În toiul sărbătorilor de iarnă, fii motivul un zâmbet celor mai triști ca noi. Suma cu care puteți contribui este de 80-100 lei, unde o să petreceți o seară frumoasă și de suflet alături de cei dragi. Veți ajuta, astfel, o familie, sau un copil care are cu adevărat nevoie de resurse financiare pentru masa din Crăciun.

Biletele pot fi procurate la casa de bilete a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. De asemena, le puteți rezerva la numărul de telefon 022 222 734 sau achiziționa în rețeaua online iTicket

Mai multe evenimente pentru tineri găsești pe pagina noastră.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tineri: The International Language Café!
Next Vino la un eveniment public unde vei descoperi cum contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − three =