Acceleratorul XY oferă fetelor și femeilor oportunitatea de a-și dezvolta o afacere


Acceleratorul XY

Ai vrea să îți începi o carieră în domeniul antreprenorial? Sau ai nevoie de ajutor pentru dezvoltarea afacerii? Acceleratorul XY te invită să te înscrii la primul preaccelerator pentru femei antreprenoare din Moldova.

Acceleratorul XY oferă ocazia femeilor, care întâmpină greutăți în dezvoltarea afacerilor, oportunitatea să lucreze cot la cot cu specialiști în antreprenoriat, marketing, dezvoltare de produs, vânzări, finanțe, IT etc.

În cadrul programului, startup-urile înființate de fete și femei vor beneficia de acces la o rețea de business extinsă, mentorat din partea specialiștilor din diverse domenii, expertiză aprofundată în creșterea afacerii și o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Echipa de mentori este compusă din Alexandru Lebedev, Traian Chivriga, Ana Alcază și Dumitru Ciubatîi, dar și din mentori externi cu experiențe în diverse domenii.

Scopul programului:

Scopul primordial al programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship este de a ajuta 20 de fete și femei să-și urmeze visurile în domeniul antreprenorial.

La sfârșitul programului de preaccelerare, participantele vor avea un model de afacere bine structurat, vor învăța cele mai bune tehnici de vânzări, promovare și de atragere a clienților și, nu în ultimul rând, vor avea oportunitatea să participe la următoarea ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill, unde vor obține investiții financiare și dezvoltarea ulterioară a afacerii.

Programul este destinat antreprenoarelor din domenii precum organizarea de evenimente, marketing, fashion, turism, ospitalitate, lifestyle, sănătate, contabilitate, design etc., precum și celor care au doar o idee de afacere.

Pentru participare:

Aplicările sunt deschise până în data de 25 noiembrie 2020. Activitățile programului se vor desfășura atât online, cât și offline.

Dacă ești interesată de a te înscrie, nu ezita să completezi formularul de înregistrare.

Pentru a fi la curent cu noutățile programului, accesează pagina de Facebook.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Interviu // De la un hobby la un job actual. Cum e să fii afaceristă în Moldova
Next Un nou proiect pentru sudul Moldovei: Activizarea Tinerilor și Cetățenie Responsabilă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *