Centrul Comunitar „Steaua” caută voluntari care să facă diverse activități cu copiii din familii social vulnerabile

Voluntariat, Centrul Comunitar pentru Copii și Tineret „Steaua”, Activități pentru copii

Foto simbol: d1cgjtrsdeqk19.cloudfront.net

Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Steaua” caută voluntari care să facă diverse activități pe timp de zi cu copii din familii social vulnerabile.

Fondatorii centrului vor să diversifice spectrul intereselor copiilor și să aducă ceva nou și interesant pentru copii, de exemplu: lucrul cu lemnul, robotehnica, jocul de dame și șah, ping pong, dans și limbi străine, arta vorbirii și teatru etc.

„Acum câțiva ani, centrele de dezvoltare timpurie a copiilor din capitală puteau fi numărate pe degete. Însă în ultimii ani, numărul acestora a crescut. Centrele dezvoltă capacități creative, artistice de comunicare și socializare. Aici copii își fac noi prieteni, devin colegiali și receptivi la problemele altora. Își dezvoltă motorica, logica , plasticitatea la cercul de dans”, spun reprezentanții Centrului Comunitar.

Cei care doresc să se alăture echipei pot trimite CV-ul la adresa de email valentina.furdui@mail.ru. Activișii centrului vă promit o experiență de neuitat și diplomă de voluntariat.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Aplică și învață de la profesioniști cum organizezi o producţie de film!
Next INTERVIU// Olivia Roșca, președinta „Asociației Europene a Tinerilor”: „Eșecurile tale de ieri vor fi succesele de mâine”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 20 =