Premiile Green Gown 2024: oportunitate de recunoaștere a inițiativelor sustenabile din învățământul superior


Înscrieri Deschise pentru Premiile Green Gown 2024: oportunitate de recunoaștere a inițiativelor sustenabile din învățământul superior

Înscrierile pentru Premiile Internaționale Green Gown, în parteneriat cu Allianz Global Investors și susținute de Programul pentru Mediu al Națiunilor Unite, sunt deschise pentru universități și colegii din întreaga lume.

Despre înscrieri:

În cea de-a zecea ediție, Premiile din 2024 oferă șansa de a recunoaște excelența în sustenabilitate și încurajează instituțiile de învățământ superior să își prezinte candidaturile. Termenul-limită este 29 aprilie 2024. Detalii despre procesul de aplicare și inspirație din edițiile anterioare pot fi găsite pe site-ul dedicat.

Care este scopul premiilor?

Premiile Internaționale Green Gown recunosc inițiativele de sustenabilitate excepționale întreprinse de universități și colegii din întreaga lume și pun fiecare instituție de învățământ la inima îndeplinirii Obiectivelor Globale ale ONU.

Sprijin și Administrare:

Premiile sunt administrate regional și global de către organizații precum Asociația Universităților Commonwealthului, L’Agence universitaire de la Francophonie, Asociația Internațională a Universităților și Inițiativa pentru Sustenabilitate în Învățământul Superior.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ia parte la concursul de fotografie pentru Justiția Climatică 2024
Next Corpul European de Solidaritate: voluntariat pe termen lung în sudul Franței
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 16 =