Află dacă relația ta îndeplinește aceste 7 semne ale unei relații sănătoase


A young man and woman work together to grow their love and improve their committed relationship.

Cu toții merităm să fim într-o relație sănătoasă. Pur și simplu, o relație sănătoasă scoate la iveală tot ce este mai bun din tine. Iată șapte care îți indică că ești implicat într-o astfel de relație:

1. AVEȚI ÎNCREDERE UNUL ÎN CELĂLALT

A avea  încredere în partenerul tău înseamnă să te poți baza pe el și te simți în siguranță cu el fizic și emoțional. Ai încredere în partenerul tău, indiferent cu cine își petrece timpul sau unde merge. Când ești consecvent în acțiunile și cuvintele tale (faci ceea ce spui și spui ceea ce faci), construiești încredere.

2. VĂ SUSȚINEȚI UNUL PE CELĂLALT

Vă încurajați și vă inspirați unul pe celălalt să fiți cei mai buni și să continuați să creșteți. Când se întâmplă ceva negativ, tu și partenerul tău sunteți acolo unul pentru celălalt pentru confort și sprijin.

Happy couple connecting heart pieces together

3. SUNTEȚI PARTENERI EGALI

Tu și partenerul tău aveți un cuvânt de spus în relație. De la ce să faceți în weekend până la ce mâncați astăzi, luați decizii împreună. Vă vedeți unul pe celălalt ca fiind egali – un partener nu se vede mai bun sau mai puternic în relație. Amândoi contribuiți, de asemenea, cu partea dvs. echitabilă la relație – poate partenerul dvs. nu poate găti, dar se va ocupa de cumpărături.

4. PUTEȚI FI VOI ÎNȘIVĂ

Meriți un partener care să te iubească așa cum ești. Așa că păstrează-ți identitatea și fii sincer în privința gusturilor și antipatiilor tale, arată-ți ciudățeniile, dezvăluie plăcerile tale vinovate și continuă cu hobby-urile tale. Ești propria ta persoană, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Vă acceptați unul pe celălalt pentru persoana care sunteți acum. Nu încercați să vă schimbați unul pe altul. De asemenea, petreceți timp separat pentru a petrece timp singur, pentru a vă întâlni cu prietenii și pentru a vă urmări propriile interese.

5. COMUNICAȚI EFICIENT ȘI SINCER UNUL CU CELĂLALT

Tu și partenerul tău vă simțiți confortabil să vă exprimați gândurile și sentimentele liber și sincer unul altuia. Asta înseamnă că nu există subiecte interzise și amândoi vă simțiți auziți. Poate fi greu să vorbești despre probleme dificile, dar partenerii din relații sănătoase nu se abțin. Argumentele sunt normale, dar cuplurile sănătoase se luptă corect. Nu există rosturi, blamări sau presupuneri despre ceea ce gândește sau simte partenerul tău. Scopul tău este să înțelegi punctul de vedere al celuilalt.

Tiny vulnerable characters repairing broken heart. man and women breaking up and experiencing bad emotions flat vector illustration. love failure, relationship, sensitive people concept

6. VĂ DISTRAȚI ÎMPREUNĂ

Vă bucurați de compania celuilalt și vă distrați. Acest lucru nu înseamnă că sunteți mereu cuzâmbetul pe buze, dar viața voastră împreună este fericită și distractivă de cele mai multe ori.

7. VĂ RESPECTAȚI UNUL PE CELĂLALT

Tu și partenerul tău vă respectați unul pe celălalt nu numai ca parteneri, ci și ca persoane unice. Vă respectați reciproc demnitatea, dorințele și vedeți valoare unul în celălalt. Puteți stabili limite unul cu celălalt cu privire la ceea ce vă simțiți amândoi confortabil, iar acele granițe sunt respectate

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Berehoi Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Persoanele cu autism: lucruri pe care nu le-ai știut
Next Viena - să fie într-adevăr orașul cu cea mai bună calitate a vieții?
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 9 =