Ce? Unde? Când?, ediția #ZIT. Cu ce impresii au rămas participanții?


ce unde cand zit 2021

Pe 15 august echipa youth.md a organizat în parcul Dendrariu un joc de Ce? Unde? Când? pentru a sărbători Ziua Internațională a Tineretului. Evenimentul a fost desfășurat în colaborare cu CMJI, The Box, BookStore și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Înarmați cu pături, măști și voie bună, peste 20 de echipe au venit în parcul Dendrariu pentru a participa la evenimentul nostru. Tinerii au răspuns la 4 runde de întrebări de cultură generală, iar cei care au reușit să ocupe locuri de frunte s-au ales cu diplome și premii.

Astfel, cele cinci echipe învingătoare sunt:

Locul 1 – Phi

Locul 2 – +- și Tiriaki 

Locul 3 – Cezara

Mențiune – Winx Club

Mădălina Naduh, participantă: „A fost un eveniment maximal de prietenos. Am avut parte de o atmosferă plăcută și de o organizare minunată într-un loc potrivit. Întrebările te puteau duce în eroare, ceea ce făcea jocul mai interesant, dar și mai complicat. Mi-a plăcut mult faptul că după fiecare întrebare se dădea răspunsul și că organizatorii aveau o atitudine pozitivă, ceea ce forma o conexiune între noi. ”

Amalia Capmari, organizatoare: „Voluntarii implicați s-au dedicat confortului și utilității activității prezentate echipelor de față. În urma evenimentului, mi-am făcut opinii solide referitor la organizarea unor concursuri în aer liber. În special am învățat despre atragerea publicului, expunerea coerentă a mesajelor planificate și despre modul în care mă pot face înțeleasă în fața unui număr mare de oameni. A fost o experiență utilă pentru alte oportunități viitoare. Citind întrebările și așteptând reacția publicului am simțit cum îmi crește nivelul de adrenalină. Atunci când ofeream răspunsul corect eram nerăbdătoare să aflu care echipe au avut dreptate și observam acest lucru prin intermediul entuziasmului participanților.

Marius Lozovan, participant: „Întrebările mi s-au părut cam complicate, dar oricum a fost foarte distractiv și interesant. Vreau să le mulțumesc mult organizatorilor. Totul a decurs fără probleme, iar locația a fost foarte bine aleasă. În timpul jocului, deși era o competiție, mă simțeam relaxat și în general foarte bine. Ambianța era una prietenoasă și foarte faină. Îmi plac jocurile intelectuale, pentru că îți pun capul în mișcare, înveți lucruri noi și îți dezvolți logica. De asemenea, după o vară fără exerciții sau probleme, acestea te pregătesc de revenirea la școală.”

Cosmina Nazaru, organizatoare: „Pe parcursul acestei experiențe mi-am dezvoltat abilitățile de a comunica într-un cadru profesional în afara organizației. Pe lângă elementele de logistică, a fost incredibil să interacționez cu participanții într-un mediu offline. Am simțit presiunea de a asigura confortul jucătorilor și de a le menține interesul. Am înțeles că efortul a fost necesar atunci când, după eveniment, zeci de participanți ne-au mulțumit și au declarat că totul a fost nemaipomenit de bine. Tocmai din acest motiv aș fi încântată să mai organizez astfel de evenimente și îndemn toți tinerii să fie, în continuare, la curent cu postările youth.md pentru a avea șansa de a participa la alte activități și jocuri intelectuale organizate de echipa noastră.”

Alexandra Popov, participantă: „Mi-a făcut plăcere să particip la eveniment și să petrec timpul cu prietenii într-o atmosferă plăcută. Au fost întrebări interesante și uneori aveam parte de serioase bătăi de cap pentru a ajunge la un răspuns destul de simplu. În opinia mea, evenimentele de acest gen pot facilita comunicarea între tineri și de asemenea, acestea sunt un prilej bun de a-ți testa cultura generală, aflând lucruri noi. Le-aș recomanda tuturor să participe la astfel de activități și pentru că te poți distra pe cinste și crea amintiri frumoase.” 

Vezi și:

Voluntarii youth.md au fost informați despre oportunitățile naționale și internaționale pentru tineri

Reporteră youth.md: cum m-a format primul an de liceu

30 de adolescente au participat la o tabără de educație financiară pentru fete

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile și materialele disponibile pentru tine!

Reporter: Maria Ciobanu

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 7 filme înalt apreciate regizate de femei
Next 3 fizicieni care au schimbat lumea prin cercetările lor
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − five =