Oportunitate pentru organizațiile de tineret din Ungheni: Programul raional de Granturi 2020


Programul raional de Granturi

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Consiliul raional Ungheni anunță lansarea Programului raional de Granturi, ediția 2020, pentru organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Ungheni.

Proiectele propuse în această rundă trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a raionului Ungheni şi vor avea ca scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.    

Suma grantului:

Grantul va fi de maxim 15.000 MDL și va fi în corespundere cu activitățile propuse spre implementare. Acțiunile planificate în cadrul proiectului urmează a fi implementate în localitatea unde solicitantul își desfășoară activitatea.

Durata proiectelor: 

Durata inițială planificată pentru desfășurarea activităților în cadrul proiectelor nu poate depăși 2 luni. Proiectele vor putea fi implementate în perioada septembrie – decembrie 2020.

Formularul de participare și Ghidul solicitantului pot fi descărcate aici.

Procedura de aplicare:

Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este 14 august 2020, ora 15:59.

Dosarul complet, în limba română va fi prezentat atât pe suport de hârtie, într-un singur plic sigilat, semnat ștampilat, la Direcția Educație Ungheni, anticamera, str. Națională 9, cât și în format electronic, la adresa de e-mail ungheni.crt@gmail.com, cu mențiunea „Programul raional de Granturi 2020” și datele de contact ale organizației/grupului de inițiativă (Nume grup de inițiativă/organizație, Titlul inițiativei).

Detalii suplimentare:

Detaliile pot fi solicitate prin intermediul poștei electronice ungheni.crt@gmail.com sau prin telefon: 023684950, 079649215 – Alina Butnaru.

Programul raional de Granturi este finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, co-finanțat de Consiliul raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni. Centrul Raional de Tineret Ungheni oferă asistență în aplicarea la program și desfășurarea inițiativelor.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziția fotografică „Realități 2020” va vernisa în șase orașe ale țării
Next De la un băiat timid la o legendă în lumea muzicii: Viața lui Freddie Mercury, solistul trupei Queen
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *