Povestește experiența ta Erasmus+ și câștigă un premiu valoros


erasmus+ spune istoria ta

Îți mai amintești cum a fost să participi la un program de schimb Erasmus+? Ce emoții și trăiri ai simțit? Cum încercai să depășești fricile interioare și la final bucuria de a fi parte a unei rețele de tineri din întreaga lume? Info Centru în Moldova te îndeamnă să îți spui istoria ta ca să motivezi alți tineri și să primești un schimb un premiu valoros!

Info Centru în Moldova pentru Erasmus+Youth & European Solidarity Corps deja de 4 ani promovează oportunitățile progamelor Erasmus+ Tineret și ESC pentru tineri și lucrători de tineret. În acest timp s-a simțit o creștere considerabilă a interesului și gradul de participare a tinerilor din Moldova în programele europene de tineret.

Pentru a împărtăși frumoasele experiențe din cadrul acestor programe, și a îndemna cât mai mulți tineri să participe la schimburile interculturale Erasmus+, în anul 2020 Info Centru îți proprune să participi la o nouă rubrică, cu genericul: „Stories of Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps”. Astfel, participanți programelor Erasmus+ Tineret și a voluntarilor European Solidairty Corps, vor avea ocazia să-și împărtășească cu alții impresiile și emoțiile trăite în cadrul acestor programe!

Dacă ești unul din beneficiarii programelor Erasmus+ Youth și European Solidairty Corps (EVS în trecut), nu ezita să expediezi istoria experinței tale pentru a o împărtăși cu semenii și cine știe, poate chiar istoria ta devine sursa de motivație pentru tineri!

Criterii de postare a experienței tale:

  • Numele/ Prenume tău,
  • Perioada, locația, tipul proiectului și denumirea,
  • Denumirea organizației din Moldova din partea căreia ai participat la proiect,
  • Descrierea experienței și impactul asupra ta (în max. 4-5 aliniate).

Expediază istoria ta la adresa de e-amil: info.moldova@salto-youth.net

Tu expediezi istoria ta, iar Info Centru te asigură că autorul celei mai interesante istorii care va acumula cele mai multe like-uri va primi un premiu valoros!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind youth.md!

Previous Asociațiile de Băștinași pot beneficia de finanțare pentru proiecte locale
Next Organizațiile din Transnistria pot câștiga un mini-grant oferit de People in Need
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *