Strânge-ți o echipă şi participați pentru rolul de consultanți la Centrul Educațional PRO DIDACTICA


Despre acest concurs pentru postul de consultanți:

Proiectul Dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova are ca obiectiv creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea acestuia în lanţurile valorice interne şi globale, în special a sectorului culturii de soia, prin angajarea unor consultanți.

Fiind finanțat de Uniunea Europeană, implementat de Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare,în consorţium cu C.E. PRO DIDACTICA împreună cu Donau Soja Association, acest proiect se va desfăsura în perioada Aprilie 2018 – Februarie 2021, cu o perioadă de prestare a serviciilor de Februarie – Octombrie 2020.

Centrul Educaţional PRO DIDACTICA selectează un consultant/grup de consultanți pentru elaborarea curriculumului Agricultura ecologică pentru formare inițială, care va reflecta necesităţile sectorului privat faţă de forţa de muncă pregătită de instituţiile de învăţământ profesional tehnic cu profil agricol în ceea ce priveşte agricultura ecologică.

Proiectul Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea acestuia în lanţurile valorice interne şi globale, în special a sectorului culturii de soia îşi propune să contribuie la sporirea capacităţii de afirmare a sectorului pe piaţa internă şi externă, precum şi a capacităţii instituţiilor din învăţământul profesional tehnic din domeniul agroalimentar, astfel încât oferta educaţională să asigure necesităţile pieţei muncii şi să răspundă standardelor aferente de calitate.

Dosarul pentru concurs va conţine:

  1. Curriculum vitae, subliniind experiența relevantă;
  2. Scurtă descriere a competențelor deținute în domeniile solicitate de expertiză și rolul în echipa de dezvoltare a curriculumului (maxim 1-2 pagini);
  3. Propunere financiară: numărul estimat de zile pentru elaborarea curriculumului și consultare.

Sunteți rugat să trimiteți cererea la adresa ecairac@prodidactica.md și prodidactica@prodidactica.md până la 20.02.2020, indicând Consultant/grup de consultanți pentru elaborarea curriculumului Agricultura ecologică.

📋Termenul limită de depunere a dosarului – 20.02.2020.

📋Pentru detalii, scrieţi pe adresa dpreasca@prodidactica.md până pe data de 17.02.2020.

📋Cei interesați de responabilitățile viitorilor consultanți/grup de consultanți poate verifica Termenii de referintă.

📋La interviu vor fi invitați doar candidații preselectați.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Câștigă 600 EUR pentru o călătorie în Germania
Next Studenții de la universitățile membre AUF își pot face stagiul profesional peste hotare
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =