Provocările sunt oportunităţi: proiectarea şi implementarea proiectelor la America House


America House te invită la un nou eveniment unde vei învăța despre cum să depășești obstacolele în organizarea unui proiect de la un expert în domeniu.

Silvia Bicenco, director la People in Need Moldova, lucrează de mai bine de 20 de ani în organizații și programe internaționale. Ea ne va spune secretul de a reuși să proiectăm și să implementăm proiecte și subvenții alături de oameni din întreaga lume, găsind oportunități în provocări!

Evenimentul va avea loc pe data de 25 septembrie, ora 18:30 la America House Chişinău.

Silvia are o carieră bogată, iar în ultimii 20 de ani, și-a aplicat cunoștințele și competențele în diverse poziții cu organizații naționale și internaționale pentru dezvoltare, precum Corpul de pace al Statelor Unite în Republica Moldova, programe finanțate de USAID, DFID, UNDP, Fundația Bill și Melinda Gates, Fondul Canada pentru inițiative locale la Ambasada Canada în România, Bulgaria și Moldova.

Evenimentul este gratuit, însă pentru a participa trebuie să te înregistrezi aici.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous (FOTO) Grevă pentru Climă. What do we want? Climate justice! When do we want it? Now!
Next Descoperă arta modernă autohtonă la Andrei Mudrea Gallery
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =