Nu ezita să participi la evenimentul Moldova Business Week 2019

evenimentul, antreprenor

evenimentul moldova business week

Evenimentul Moldova Business Week este un forum de business, aflat la a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 13-16 noiembrie, la Palatul Republicii, în Chișinău, adunând speakeri atât din Moldova, cât și din alte țări europene.

Evenimentul Moldova Busines Week se află la cea de-a VI-a ediție, fiind una dintre cele mai importante platforme economice din țară care vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova, elaborat pentru a vă conecta la toate oportunitățile de afaceri din Moldova.

Programul din acest an include o agendă de 2 zile dedicată sectoarelor strategice ale Moldovei: TIC și BPO, Agroalimentar, Turism și Energie regenerabilă, precum și domenii emergente generând o valoare ridicată pentru economia globală: industriile creative și producția cinematografică. Cea de-a patra ediție a evenimentului Moldova Automotive Days va fi integrată sub umbrela Moldova Business Week, axată pe Mecatronică, Clusterizare și Cercetare & Dezvoltare.

Forumul ProExport din 15 noiembrie, prezentând o serie de ateliere de lucru, paneluri de discuții cu invitați internaționali, sesiuni G2B cu autorități publice, ce vor oferi companiilor locale informații teoretice privind instrumentele de suport pentru exportatori, piețele strategice pentru export dar și platforme practice de a crea parteneriate avantajoase.

Moldova Business Week 2019 se va încheia pe data de 16 noiembrie prin desfășurarea ediției nr 3 a Conferinței „Moldova in Fashion” ce va stabili tendințele de afaceri din industria modei.

Având o poziționare geografică strategică, Acordurile de comerț liber cu țările UE, CSI, Turcia, CEFTA și GUAM, facilități oferite de  Zonele Economice Libere , Parcuri Industriale și Parcul Virtual IT- Moldova este pregătită să ofere investitorilor străini și companiilor locale un climat de afaceri favorabil atingerilor obiectivelor de business.

Vă invităm să participați, să vă alăturați la cei peste 1000 de lideri și parteneri de afaceri pentru a  #GrowInMoldova.

Participarea este gratuită, în baza înregistrării online.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous MSTAC'19 - Conferința pentru comunitate, de către comunitate
Next De Ziua Națională a Tineretului, ministra Educației, Culturii și Cercetării vine cu un mesaj de felicitare pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *