O nouă oportunitate pentru tineri activi: Lawyers at work


nouă oportunitate pentru tineri

Dacă ești student la Facultatea de Drept din Chișinău, nu rata șansa de a participat la noul eveniment marca Elsa, nouă oportunitate pentru tineri!

ELSA Republic of Moldova, prin departamentul Activități Academice, te invită să participi pe data de 27 Februarie la un nou eveniment. Este destinat studenților din anul II, III și IV de la orice Facultate de Drept din Chișinău.

Elsa Republic of Moldova este o organizație non-profit internațională, independentă și apolitică, condusă de către studenți și absolvenți recenți ai facultăților de drept. Studenţii sunt interesați de excelența academică și personală. Scopul ELSA Republica Moldova este de a contribui la educația juridică și de a promova înțelegerea reciprocă între studenții la drept și tinerii juriști.

În cadrul acestui eveniment, timp de câteva ore, vei putea să vizitezi sediul celor de la Vernon David și să participi la un workshop susținut de practicieni în domeniu. La final, va avea loc o activitate de networking. Scopul evenimentului este de a permite studenților și tinerilor juriști să-și formeze o viziune de ansamblu asupra profesiilor juridice.

Locurile sunt limitate, iar selecția se va face pe baza formularului de înscriere. Cei ce doresc să participe şi să nu rateze o nouă oportunitate pentru tineri, se pot înscrie la adresa https://forms.gle/Cokt8htPduM6Mggs5 până duminică, 23 februarie, ora 23:59.

Pentru mai multe detalii, fă click aici: https://www.facebook.com/events/515809719329492/

Descoperă mai multe oferte pentru tineri pe Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Mecanismul 2%. Află mai multe şi contribuie la creşterea PRO BONO!
Next Multă distracție! Vino la Karaoke Night organizat de Leo Teenergy!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 11 =