Oportunitate pentru tinerii din Florești: Fii promotorul unei bune guvernări la nivel local


Florești proiect buna guvernare

Consiliul Raional al Tinerilor din Florești lansează Proiectul „Democrația la ea acasă” pentru tineri, care vor fi instruiți în domeniul advocacy, lobby, comunicare în public și implicare în procesul decizional.

Proiectul are drept scop, promovarea democrației participative și a bunei guvernări la nivel local prin formarea și consolidarea capacităților de gândire critică, educație civică a circa 150 tineri și cetățeni activi din orașul Florești.

Tinerii selectați în cadrul proiectului vor beneficia de instruiri în domeniul advocacy, lobby, comunicare în public, implicare în procesul decizional. Astfel, 15 tineri selectați în cadrul proiectului vor deveni promotori ai bunei guvernări la nivel local.

Ulterior, tinerii alături de APL Floreşti vor identifica și soluționa una din problemele cu care se confruntă localitatea.

Acest proiect este implementat de AO „Consiliul Raional al Tinerilor din Florești”. Prin intermediul proiectului „AGREED – Activarea reformei guvernării pentru îmbunătățirea dezvoltării”. Finanțat de Uniunea Europeană prin Asociația Agențiilor pentru Democrație Locală – ALDA, parteneri de implementare – Primăria orașului Floreşti.                                     

Tinerii interesați de a participare, pot completa aici formularul de înscriere.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous PNUD: proiect pentru consolidarea eficienței și a accesului la justiție în Moldova
Next Participă la o campanie de sondaje de opinie: „Expert-Grup te întreabă”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *