Interreg Europe lansează un nou apel deschis instituțiilor publice și non-profit din țară


Proiecte din întreaga UE și din țările candidate, inclusiv Republica Moldova și Ucraina, sunt invitate să contribuie la îmbunătățirea cooperării interregionale și a politicilor de dezvoltare regională în cadrul unui apel de propuneri al programului Interreg Europe, finanțat de UE. 

Programul Interreg Europe sprijină schimbul și transferul de experiență,abordările inovatoare și consolidarea capacităților între autoritățile publice și alte organizații relevante pentru politici din întreaga Europă, în vederea îmbunătățirii instrumentelor lor de politică de dezvoltare regională, inclusiv a programelor din cadrul obiectivului „Investiții pentru locuri de muncă și creștere economică”.

Bugetul total al apelului este de aproximativ 130 de milioane de euro. Proiectele ar trebui să se axeze pe inovare, durabilitate și incluziune. Apelul se adresează autorităților publice, organismelor juridice publice și organizațiilor private non-profit.

Termenul-limită de depunere a cererilor este 7 iunie 2024. Puteți afla mai multe despre termenii și condițiile programului aici

În cadrul programului vor avea loc mai multe sesiuni de informare la 5 aprilie26 aprilie17 mai și 31 mai

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Academia Euro-Atlantică de Vară de la Varșovia invită participanții din țările partenere din Est
Next Fii cu un pas înaintea unui hacker: recomandări simple pentru securitate cibernetică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 15 =