Descoperă Ingineria la un eveniment online: „Engineering Talks. Process Management”


Ingineria webinar Clubul Ingineresc Micro Lab

„Engineering Talks | Process Management” eveniment online pentru tinerii, care vor să cunoască mai multe despre ce este ingineria și cum e să aparții acestui domeniu!

Ingineria a fost de la descoperirea focului instrumentul care a permis omenirii să ajungă la titlul de specia dominantă pe pâmânt. Astăzi, datorită ei de bucurăm de gadget-uri inteligente, mâncare în fiecare zi și desigur de divertisment online. Însă din păcate puțini știu că din spatele acestor succese inginerești stau oamenii cu viziune și tărie de caracter, care fac lucrurile existente.

Vino la „Engineering Talks | Process Management” pentru a afla despre acest minunat domeniu, Project and Team Management și a face cunoștință cu eroii acestui domeniu. Evenimentul este organizat de către Clubul Ingineresc Micro Lab.

Dacă dorești să afli te așteptăm pe 30 mai 2020, ora 17.00, să te conectezi la webinar prin intermediul aplicației ZOOM.

Notă: Link-ul la webinar va fi trimis printr-un e-mail celor care s-au înregistrat din timp. Pentru a te înscrie, completează acest formular (link).

Dacă apar cereva întrebări te rugăm să ne contactezi după datele de contact de mai jos: E-mail: office@microlab.utm.md sau tel: +373 68 672 240.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Cluburi de interese online pentru Tineri: Alege ce ți se potrivește dintre 8 opțiuni
Next BAZAAR E-commerce pentru Micul Business: transformări în carantină
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *