Gândește liber și fără prejudecăți, fii un tânăr tolerant!


Beneficiază de o experiență internațională în Polonia, participând la un schimb de tineret organizat în perioada 14-25 august 2017! Make the World a better place!

Ce ? Schimbul de tineret “Make the World a better place” din cadrul programului Erasmus+, susținut de Comisia Europeană și coordonat Asociația Tinerilor Artiști Oberliht

Țara: Polonia

Organizator: Tarnobrzeski Dom Kultury

Perioada: ​14-25 August 2017

Deadline: 5 August 2017

Informații:

În perioada 14-25 august 2017, 8 tineri din Republica Moldova(Asociația Tinerilor Artiști Oberliht), 8 participanţi din Franţa (Ligue de L’Enseignement des Vosges) și 9 participanţi din Polonia (Tarnobrzeski Dom Kultury) vor învăța despre toleranță și acceptare în cadrul proiectului “Make the World a better place”! Participanții vor colabora, vor lucra la tema inegalității, discriminării pe bază de gen, diferențe de opinie, religie, dizabilitate sau rasă și vor găsi soluții prin intermediul metodelor de lucru propuse: discuții, ateliere de teatru, ateliere de desen (adică, vor crea benzi desenate). Proiectul are drept scop construirea unei atitudini sociale care respectă drepturile omului și consolidarea unei societăți sănătoase în Europa! Tu poți fi schimbarea de care are nevoie lumea!

Condiții:

  • Ai între 20 și 30 ani, ești rezident al Republicii Moldova și ești interesat de program?
  • Cunoști limba engleză la nivel conversațional și nu va constitui o dificultate pentru tine să comunici cu participanții la proiect și să consulți materialele propuse?
  • Ești activ în domeniul artei și al culturii?
  • Nu ai mai participat la astfel de schimburi și proiecte?
  • Locuiești într-o localitate relativ mică?

Dacă ai răspuns afirmativ măcar la primele două întrebări, atunci schimbul de tineret “Make the World a better place” constituie o ocazie deosebită de a-ți dezvolta abilitățile și ai toate șansele să fii selectat, e necesar doar să aplici cât mai curând!

Pentru a face parte din proiect, trebuie să transmiți la adresa evs-tineret@oberliht.org.md următoarele acte:

– Curriculum Vitae (cu informații relevante pentru proiect, email, telefon de contact);

– Scrisoarea de intenție (200-300 cuvinte).

Pe parcursul proiectului, organizatorii îți garantează cazarea și alimentarea și își asuma responsabilitatea de a rambursa costurile de transport internațional tur-retur în limita de 275 EUR.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Nu ezita să devii unul din specialiștii Business-to-Business
Next Vino la târg și susține tinerii artiști locali
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =