Arată că îți pasă, aleargă 5 km și dăruie speranță, participând la mini-maratonul “Alerg pentru tine”


Cine organizează ? AO Viața fără Cancer, Platforma E-sănătate.MD, Caritate.md

Ce ? Mini-maraton “Alerg pentru tine”

Când ? 23 septembrie 2017, ora 17:30

Unde ? Parcul Valea Morilor

Detalii:

Aprinde „Lumina Speranței” pentru persoanele care au luptat sau încă mai luptă cu cancerul, alergând pe 23 septembrie 2017 în cadrul unui mini-maraton, ce va avea loc în Parcul Valea Morilor! Fiecare participant la cursa de alergare va primi un pachet de pornire, brățară, care conține un abțibild cu logo-ul evenimentului, apă și un lampion.

Demonstrează că ești conștient de gravitatea bolilor oncologice și oferă susținere celor care neapărat vor învinge în crunta bătălie, participând și donând o sumă simbolică de 50 lei. Banii adunați vor fi direcționați către Asociația Caritate.md și anume vor merge către cei care luptă: Margarita Dabija, fetița de 3 ani, ce trebuie să urmeze proceduri de chimioterapie și tânărul de 17 ani Serghei Iatmirschi, care trebuie să se recupereze în urma a două operații de transplant.

Oferă susținere și ajutor celor care chiar au nevoie.  Donează 50 lei și fii un mic salvator al lui Serghei Iatmirschi, dar și al Margaritei Dabija care luptă cu nemiloasa boală.

 

Sursă: https://www.facebook.com/events/479777422384519

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Rezervează-ți timp pentru Şcoala Contabilului Profesionist şi perfecţioneză-ţi abilităţile în acest domeniu!
Next Participă la prima tabără de networking din Republica Moldova, care îmbină social media, marketingul digital si PR-ul
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =