Instruire online: Cum pot iniția o afacere în turism?


Participă la sesiunea de instruire: „Cum pot iniția o afacere în turism și desfășura activitatea în domeniul turismului? Activitatea în turism în baza patentei de întreprinzător, în calitate de întreprinzător individual și în calitate de societate comercială” din cadrul Academiei Moldova Tourism Start-Up.

Pentru a vă înregistra, accesați acest link. Odată înregistrați, veți recepționa datele de conectare pe platforma Zoom.

În cadrul sesiunii, veți avea ocazia să cunoașteți cum puteți iniția o afacere în turism, dar și desfășura activitatea în domeniul turismului, considerând posibilitatea de a lansa/desfășura activitatea în baza patentei de întreprinzător ori posibilele forme organizatorico-juridice de societate comercială ori în calitate de întreprinzător individual.

Cine poate participa?

  • Întreprinderile existente, antreprenorii și întreprinderile nou înființate în industria turismului receptor și intern;
  • Startupurile ori persoanele care intentioneaza sa se lanseze in turism.

Speakerul evenimentului:

Iuri Cicibaba, Managing Partner în cadrul TAXACO Group și expert în domeniul fiscal. Iuri deține o experiență vastă în sectorul serviciilor financiare și expertiză în audit extern, contabilitate, controale interne, standarde internaționale de raportare financiară (IFRS) și audit. De asemenea, a dezvoltat o experiență solidă în cadrul sectorului public, inclusiv în achiziții publice, întreprinderi de stat și control public intern.!

Atenție, cei care vor obține o rată de participare la sesiuni de minim 80% (se va calcula în baza participării pe platforma Zoom), vor primi certificate de participare.

Evenimentul va avea loc pe 9 decembrie 2021, ora 10:00.

Această activitate este implementată de către Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova cu suportul Activității de susținere a Competitivității în Industria Uşoară şi cea a Turismului (USAID, EDGE) împreună cu Ministerul Culturii și Agenția de Investiții din Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința Studențească la ASEM dedicată drepturilor omului
Next Ești elev/ă în clasa a 9-12-a?Participă la acest eveniment despre combaterea știrilor false!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 2 =