Vino la InnoVoter, primul laborator de creație în domeniul electoral, și pune-ți în valoare ideile

innovoter, laborator de creatie, educatie electorală

În perioada 14-16 septembrie 2018, la Tekwill, va avea loc un eveniment la care trebuie să participi! Vrei să aplici cunoștințele pe care le ai despre educația electorală și să obții altele în mod practic? Vino la InnoVoter, crează o echipă și dezvoltă și prezintă idei despre cum se vor desfpșura alegerile parlamentare din primăvară.

CE: InnoVoter – primul laborator de creație în domeniul electoral reprezintă o competiție de idei a 30 de tineri și tinere developeri și designeri din Republica Moldova, care vor lucra în 6 echipe și vor crea cele mai faine, simple și atractive metode de a prezenta mersul alegerilor și rezultatele preliminare în timp real, în ziua desfășurării acestora.

CINE: Evenimentul este organizat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală, Centrul de instruire continuă în domeniul electoral și Centrul de Excelență în domeniul TIC, Tekwill, în cadrul Proiectului EDMITE (Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente), implementat cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Marii Britanii prin Fondul de Bună Guvernare și Ambasadei Olandei prin Programul Matra.

UNDE: Centrul de Excelență în domeniul TIC, Tekwill. Str. Studenților 9/11, Chișinău.

DE CE: Următoarele alegeri parlamentare vor avea loc în baza unui nou sistem electoral. Pentru ca în ziua desfășurării alegerilor, cetățenii Republicii Moldova să aibă acces la informație privind organizarea acestora și rezultatele scrutinului, Proiectul EDMITE al PNUD Moldova, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală, Centrul de instruire continuă în domeniul electoral și Centrul de Excelență în domeniul TIC, Tekwill, te provoacă să participi la procesul de informare al alegătorilor. Alături de tine vor fi experți în domeniul electoral, IT și design, mass media, care te vor ghida și te vor ajuta să înțelegi exercițiul democratic al alegerilor.

IMPORTANT: Persoanele interesate să participe la InnoVoter – primul laborator de creație în domeniul electoral, sunt invitate să înregistreze echipele, iar formularul de înregistrare îl găsiți aici.
Trei dintre proiectele participante vor fi câștigătoare și vor primi premii din partea organizatorilor.

TERMEN-LIMITĂ: Înregistrarea echipelor se va face în perioada 30 august – 12 septembrie, ora 18.00.

Pentru mai multe detalii, contactează: dorin.toma@undp.org

Опубликовано UNDP Moldova Cреда, 29 августа 2018 г.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la workshop-ul gratuit "Teoria culorilor" şi află despre principiile de coloristică în designul grafic
Next Ești interesat de modă? Vino la seminarul organizat de ZIPhouse și află despre „Mentenanța Utilajului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − twelve =