Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova – Turcia 2020


Forumul online al oamenilor de afaceri

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Consiliul de Afaceri Moldova-Turcia din cadrul DEIK și Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia invită agenții economici să participe la Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia. Evenimentul va avea loc pe data de 18 iunie 2020.

Obiectivele principale: consolidarea şi extinderea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia, identificarea modalităților existente de a depăși consecințele negative ale COVID-19 asupra comerțului bilateral, stabilirea contactelor directe între oamenii de afaceri din ambele state.

Grupul țintă – reprezentanți ai sectoarelor:

  • Agroalimentar
  • Textile
  • Industria constructoare de mașini și de prelucrare a metalelor.

Programul evenimentului include:

  • Prezentarea impactului Covid-19 asupra economiilor Turciei și Moldovei;
  • Prezentarea oportunităților investiționale în Republica Moldova;
  • Întâlniri de afaceri pe grupuri sectoriale (agroalimentar, textile, industria constructoare de mașini și de prelucrare a metalelor);

Limba de comunicare – limba rusă/turcă (traducere simultană asigurată).

Formularele de participare la Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia le puteți transmite prin e-mail: rodica.dimitriu@chamber.md. Formularele pot fi expediate până la data de 12 iunie 2020.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului.

Doritorii de a participa la Forumul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Rodica Dimitriu tel: 022 22 13 91.

Participarea este gratuită.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Academia Exportatorului” - program pentru antreprenori care vor să-și extindă piața
Next Job // ProConsulting angajează asistent de proiecte cu studii economice
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three − two =