Apel deschis pentru premiile European Capital of Innovation 2024


Despre ce merge vorba?

Comisia Europeană a lansat a zecea ediție a premiilor European Capital of Innovation (iCapital). Premiul este acordat orașelor europene care sunt pionieri în inovații ce aduc beneficii cetățenilor lor. Competiția va acorda în total șase premii pentru două categorii: European Capital of Innovation și Rising Innovative City.

Care este premiul?

Orașul câștigător al titlului European Capital of Innovation 2024 va primi 1 milion de euro. În plus, primii doi finaliști ai acestei categorii vor fi recompensați cu câte 100.000 de euro fiecare. În categoria Rising Innovative City, câștigătorul va fi recompensat cu 500.000 de euro, însoțit de doi finaliști care vor primi câte 50.000 de euro fiecare.

Toți câștigătorii și finaliștii vor fi invitați să se alăture rețelei EIC Prizes Alumni, un grup prestigios format din foști câștigători iCapital, pentru a-și împărtăși cunoștințele, a discuta despre provocările comune și a lucra împreună pentru a găsi soluții.

Pentru cine este eligibilă competiția?

Competiția este deschisă pentru orașele cu minimum 50.000 de locuitori din statele membre ale UE și țările asociate cu Horizon Europe, inclusiv Armenia, Georgia și Moldova.

Concursul este deschis până la 18 iunie 2024 (17:00 CET).

Sesiuni de informare:

O sesiune de informare online pentru potențialii aplicanți este programată pentru 9 aprilie, puteți să vă înregistrați pe pagina dedicată.

Aflați mai multe informații:

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate // Curs de formare „Visăm Mai Larg! Identitate, Viziune, Acțiune”
Next Dialog cu expertul din SUA, Animation Storyteller și Creative Director - Alex Herder
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 1 =