Află mai multe despre Harta Digitală a serviciilor sociale din mun. Chișinău


A fost lansată Harta Digitală a serviciilor sociale din mun. Chișinău Astfel, serviciile sociale funcționale din mun. Chișinău pentru copiii și persoanele cu dizabilități pot fi găsite pe o hartă online, realizată la inițiativa Alianței Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din R. Moldova (AOPD).

Serviciile sociale sunt simbolizate sub forma unor marcaje și includ detalii precum adresa, numărul de telefon și adresa de email. Harta poate fi accesată online pe pagina web AOPD și va fi actualizată pe măsură ce noi servicii sociale vor fi disponibile în mun. Chișinău, iar în curând va putea fi accesată și de pe pagina DGPDC.

Harta Digitală poate fi accesată aici.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Extinderea serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilități din mun. Chișinău”, implementat de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din R. Moldova în cadrul programului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat din resursele European Union in the Republic of Moldova, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Panel online de discuții: Mișcarea Maker în educație - realizări și perspective
Next „Punctul Albastru” de la CRCT ARTICO: jocuri, sport, consiliere pentru refugiați din Ucraina (copii,tineri, mame cu copii)
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − fourteen =