Apel de proiecte și initiative care abordează stereotipurile de gen și promovează egalitatea de gen


UNFPA Moldova anunță lansarea celui de-al treilea apel de proiecte și initiative care abordează stereotipurile de gen și promovează egalitatea de gen!

Sunt invitate toate organizațiile societății civile din Republica Moldova care lucrează în domeniul egalității de gen și prevenirea violenței să participle la concurs.

Aceasta este a treia rundă de cereri de propuneri care se adresează organizațiilor societății civile din șase țări din Parteneriatul Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina) care promovează egalitatea de gen, abilitarea femeilor, prevenirea și combaterea violenței bazate pe gen.

Se așteaptă ca propunerile să sugereze inițiative între țări pentru a acoperi două sau mai multe țări ale proiectului. Propunerile se pot baza pe inițiativele începute în cadrul primei și/sau al doilea runde al cererii de propuneri și trebuie să includă schimburi între țări, schimb de experiență, construirea de parteneriate cu societatea civilă din cel puțin încă o țară din Parteneriatul de Paște.

Propunerile vor contribui la abordarea și schimbarea stereotipurilor de gen și a normelor sociale adverse ca cauze care stau la baza inegalității de gen și a violenței împotriva femeilor ca formă cea mai răspândită.

Detalii aici.

Concursul de inițiative are lor în cadrul programului regional ”Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat în comun de UN Women și UNFPA.

Termenul-limită de aplicare: 01 iulie 2022.

Persoană de contact: Olga Osaulenko
Email: olga.osaulenko[at]unwomen.org

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino coordonator al Clubului de Educație financiară la Centrul Municipal de Tineret
Next Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =