[ANUNȚ] Deschiderea unei noi librării ,,LIBRARIUS”


librarius deschiderea unei noi librarii

Ești pasionat de lectură, dar te-ai plictisit să tot recitești aceleași cărți din biblioteca personală? Vino la noua librărie ,,LIBRARIUS” – alege-ți cartea preferată de tine și primește consultația librarilor calificați.

Rețeaua de librării ,,LIBRARIUS” și-a deschis o nouă librărie pentru toți iubitorii de lectură. Din clipa în care treceţi pragul librăriei pătrundeţi într-o altă lume desprinsă din povești.

Librăria este situată pe bulevardul Moscova 9/5 în incinta magazinului Nr.1 la primul etaj. Pe rafturile librăriei veți putea descoperi mii de cărți din diverse domenii; dezvoltare personală, istorie, business, literatură artistică, filosofie, cărți pentru cei mai isteți copii, jucării și jocuri de societate. Librarii calificați oferă consultații și sfaturi în alegerea celor mai captivante cărți; toți cititorii beneficiind de reduceri și multe surprize plăcute.

Toți angajații librăriei ,,LIBRARIUS” vă așteaptă să vizitați noua librărie, trăind o experiență unică printre miile de cărți savurând o cafea delicioasă într-o atmosferă feerică.

Nu ezita să urmărești youth.md și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente despre practici participative online
Next [Foto] Biserul - meșteșug sau artă? Descoperă lucrările unei adolescente din Moldova
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =