Vino la campania dedicată Zilei Internaționale a Femeii 2020: Eu sunt Generația Egalității


generația egalității workshop dialog

UN Women Moldova te invită la evenimentul de lansare al Campaniei Internaționale dedicate Zilei Internaționale a Femeii 2020: Eu sunt Generația Egalității: dialog între generații.

Evenimentul va întruni tineri de diferite vârste, dar și apărători ai drepturilor omului și a egalității de gen, pentru a desfășura o sesiune de dialog/ dezbateri la subiectul Egalității de Gen, Drepturile Femeii, implementarea Platformei de acțiiune de la Beijing și Agenda 2030.

Evenimentul va avea loc în data de 4 martie, ora 14.00, în incinta sălii de conferințe Digital Park, mun. Chișinău, strada Mihai Viteazu 15.
Pentru a participa, trebuie să completezi acest formular: bit.ly/2Pm38XB.

Tema campaniei „Ziua Internațională a femeii 2020”: Eu sunt Generația Egalității: Susțin Drepturile femeilor. Tema din acest an este aliniată cu campania multigenerațională Generația Egalității, care marchează cea dea 25-a aniversare de la semnarea Declarației de la Beijing și Platforma de acțiune (PA).

Linia de comunicare care va fi implementată de UN Women Moldova în cadrul campaniei internaționale pentru Ziua Internațională a Femeii este „Eu sunt Generația Egalității: dialog între generații”.

Vor fi prezentare realizări cu referire la promovarea drepturilor femeilor începând cu anul 1995 și va fi implicată generația tânără în dialoguri cu privire la egalitatea de gen și drepturile femeii în toată Republica Moldova.

Campania de comunicare va viza femei și bărbați, în special tineri din zonele rurale și urbane, inclusiv din grupurile subreprezentate. În campanie vor fi implicate, de asemenea, experți/experte în drepturile omului și apărători ai drepturilor femeilor.

Descoperă mai multe evenimente, potrivite pentru tine, alături de youth.md!

Previous Team Lab - atelier pentru tineri cu sau fără echipă, interesați de antreprenoriat
Next Festivalul Feminist este la a 6-a ediție, află ce evenimente vor fi în acest an
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *