Află cum s-a desfăşurat „Ce? Unde? Când? Sportiv” (foto)


Campania Football People Action Weeks a culminat printr-un “Ce? Unde? Când? Sportiv”, eveniment care a avut loc pe 20 octombrie 2018, la Complexul Sportiv al ASEM.

Rețeaua Fare alături de organizația locală Centrul de Informare și Resurse Pro Bono s-au alăturat campaniei Football People Action Weeks, care-și propune organizarea activităților pentru tineri, cu scopul de a distruge barierele discriminării din lumea sportului.

Cu această ocazie, pasionații de jocuri intelectuale și sportive deopotrivă și-au dat întâlnire la Complexul Sportiv al ASEM, pe 20 octombrie 2018. Voia bună și întrebările de logică au fost cele care au dat tonul acestui eveniment.

Participanții au format echipe și au îmbinat utilul cu plăcutul, căci pe lângă distracție, și-au testat și cunoștințele generale. 6 echipe au acceptat să-și încerce iscusința, dând dovadă de un interes sporit pentru activitățile fizice, dar și erudiție. I-am provocat să răspundă ingenios la câte 10 întrebări pentru fiecare dintre cele IV Runde de Joc: Fotbal, Basket, Lupte și Tenis.

Viteza de gândire, perspicacitatea și nivelul înalt de inteligență sunt calitățile ce le-au garantat succesul. Astfel, clasamentul final  este următorul:

  • Locul I i-a revenit celor de la Six Pack,
  • ELCA s-a învrednicit de onorabilul Loc II,
  • Moris Mențiune, contrar așteptărilor de a obține o mențiune, au obținut Locul III,
  • Blânzii, Zuma și Tinerii Iorghiști, s-au ales cu câte o mențiune, diferența de punctaj fiind nesemnificativă.

Câștigătorii au plecat acasă cu vouchere valoroase, câte o surpriză, care să le îndulcească experiența, multă energie pozitivă și dorința de a se implica cât mai activ în promovarea egalității prin sport.

Astfel, Borș Mihail, membru al echipei câștigătoare, a menționat că: A fost o experiență deosebitî. Atmosferă plăcută, întrebări provocatoare care pun creierul în mișcare. Mulțumim pentru organizare!

Iar Claudiu Babin a subliniat că: Evenimentul a fost bine-organizat, întrebările au fost de o calitate înaltă și atmosfera a fost plăcută ! Mulțumesc, youth.md!

Evenimentul a fost organizat la nivel de la început până la sfârșit. Atmosfera a fost foarte plăcută, datorită oamenilor și gustărilor pregătite. Locul a fost ales după tematica. Sunt fericită, pentru faptul că am primit diplomă de participare și cadou, chiar dacă nu am câștigat. Sunt sigură că voi mai veni la evenimente organizate de Youth.md!  și-a exprimat entuziasmul și Ana-Mirela Racinschi

Așadar, noi credem că ne-a reușit să ne unim forțele, datorită pasiunii comune pentru sport, și să eliminăm reminiscențele de discriminare și stereotipuri din acest domeniu.

Te îndemnăm să rămâi și în continuare activ și informat, împreună cu youth.md!

Previous Vrei să afli cum utilizezi chatbot messenger pentru vânzări? Participă la un atelier cu Vadim Ciobanu
Next Discuții: cât de pregătită este mass media din Moldova să lupte cu fenomenul corupției
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *