Votează angajatorii cu cele mai bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

gala remarcabilitatea, concurs pentru angajatori, persoane cu dizabilitati recunoastere

Pe data 5 decembrie 2018, la Chișinău, va fi organizată a patra ediție a evenimentului Gala RemarcAbilitatea, care are scopul de a promova angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități. 

Cu acest prilej, organizatorii lansează un concurs deschis la care se pot înscrie companii comerciale private și de stat, instituții publice și organizații neguvernamentale din Moldova, care s-au remarcat, pe parcursul anului 2018, prin practici bune în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. Candidații la concurs se pot înscrie personal sau pot fi recomandați și înscriși de: angajații acestor companii, reprezentanții organizațiilor neguvernamentale, ai instituțiilor publice, partenerii de afaceri etc.

Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitatea 2018, companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe din categoriile de mai jos, până la data de 12 noiembrie 2018.

Angajatorul remarcabil pentru întreprinderea măsurilor de acomodare rezonabilă a locului de muncă pentru persoanele cu dizabilități;
Angajatorul remarcabil pentru angajarea persoanelor cu dizabilități prin angajarea asistată; 
Angajatorul remarcabil pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități;
Antreprenor remarcabil, persoană cu dizabilități care au inițiat o afacere și a creat locuri de muncă pentru alte persoane cu dizabilități. 

Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare și de premiere a companiilor.

Angajatorii care urmează să fie premiați, vor fi selectați de o comisie de experți alcătuită din reprezentanții următoarelor instituții: A.O. Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, A.O. Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Angajatorilor Remarcabili 2018, care va avea loc pe data de 5 decembrie 2018.

Persoana de contact:
Adela Goncear, 069545563, adela.goncear@cdpd.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la CinePOLSKA și profită de ocazia de a viziona filme poloneze premiate la cele mai importante festivaluri din lume
Next Participă la cel mai mare Târg de Joburi în domeniul medical din Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + twelve =