Vino la evenimentul de lansare a primei platforme de mentorat MentorMe

mentorat, mentorme, platforma internationala

Deși termenul de mentorat este tot mai des întâlnit printre conaționalii noștri, mulți încă nu cunosc toate beneficiile acestui proces. Din acest motiv, Joi, 20 Decembrie 2018, ora 17.00, la Chișinău (Biblioteca Minicipală BP Hașdeu)va fi lansată prima platformă de mentorat pentru tinerii originari din Republica Moldova.

MentorMe va conecta experții recunoscuți într-un anumit domeniu cu persoanele care au nevoie de o ghidare profesională și carieristă. Astfel, platforma MentorMe va deveni prima sursă de coagulare a unei comunități de tineri moldoveni talentați și ambițioși care se află oriunde în lume. MentorMe se va baza în primă instanță pe accesul către cunoștințele căpătate practic de către alți moldoveni în companii precum Facebook, Google (adauga companii in care activeaza mentorii nostri) și multe altele.

În cadrul acestui eveniment Dana Muntean, Doru Curoşu și Tudor Arnăut vor prezenta produsul MentorMe. Dana, care este Client Partner la Workplace by Facebook și fondatoarea MentorMe va vorbi despre importanța mentoratului și felul în care acest program va schimba viețile multor tineri originari din Moldova. Doru, care este primul tânăr moldovean inclus în lista Forbes “30 Under 30”, va aduce ține o prezentare despre dezvoltarea personală și investirea în educație. Iar Tudor, jurnalist, trainer și mentor va oferi mai multe detalii despre experiența sa de pînă acum în cadrul acestui program.

Pentru a participa trebuie să te înregistrezi aici.

Previous Fii voluntar la „America House”, cunoaște cultura americană și îmbunătățește-ți nivelul de engleză
Next Cunoaște cum utilizezi Teatru Forum ca și formă de strategie de incluziune socială la un seminar practic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *