Te-ai plictisit de rutină și vrei o experiență nouă peste hotare? Înscrie-te pentru programul Global Volunteer

AISEC, Tineri, Program multicultural

Dacă îți dorești să călătorești cu bani puțini, să îți faci prieteni din toate colțurile lumii și, totodată, să aduci un impact în societate, atunci AIESEC în Chișinău are oportunitatea perfectă pentru tine – programul de voluntariat Global Volunteer.

Global Volunteer este un program care oferă tinerilor posibilitatea să meargă timp de șase săptămâni într-o țară pe care o pot alege singuri. Acolo, voluntarii vor fi implicați într-un proiect ales tot de ei, în funcție de interesele pe care le au.

O experiență de neuitat este doar la patru pași distanță. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi aici, să vii la interviu, să îți alegi un proiect de voluntariat dintre cele peste 8000 de oportunități din lume și, nemijlocit, să îți faci bagajele.

După ce te vei înregistra, vei fi contactat de către unul dintre voluntarii AIESEC în Chișinău pentru a stabili următorii pași.

Programul Global Volunteer oferă participanților posibilitatea de a pleca în una dintre cele peste 50 de țări participante la program. Proiectele de voluntariat au loc în astfel de țări precum Polonia, Macedonia, Italia, Indonezia și multe altele. Majoritatea proiectelor au cazare și mâncare asigurată.

Dacă îți dorești să participi la proiect trebuie:

– să ai vârsta minimă de 18 ani;

– să cunoști limba engleză la nivel conversațional;

– să fii dornic de a interacționa cu noi culturi.

Alexandrina Bivol este una dintre tinerele care a beneficiat de pogramul nostru de voluntariat. Aceasta s-a întors recent din India, unde a trăit o experiență de neuitat în orașul Mysore. Pe lângă faptul că a învățat multe despre această cultură, acolo tânăra a promovat nemuritoarea artă a yoga prin intermediul sesiunilor din școli despre modul sănătos de viață.

 

 

 

 

Proiectele Global Volunteer susțin Obiectivele de Dezvoltare Durabile, astfel participând la un proiect contribui la dezvoltarea lor continuă. 

 

Previous JOB// Asociația Obștească EcoContact angajează jurist pe o perioadă determinată
Next JOB// Manager Comunicare Externă la Mobiasbancă-Groupe Societe Generale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *