AC Lab21: Implică-te în soluționarea crizei locale și globale provocate de pandemie


AC Lab21 idei inovative

Astăzi este ziua în care lumea are o cerere uriașă de idei inovatoare! Deoarece toate țările s-au confruntat cu o criză severă, a fost creată o platformă AC Lab21 care va contribui la depășirea acestui moment și de a iniția proiecte de soluții.

Problemele sunt diverse – tranziția de afaceri către lumea online, logistică, medicină, educație online, noi formate de comunicare cu prietenii și rudele, deci trebuie o abordare inovativă și creativă pentru a le soluționa!

Participanții se pot implica în soluționarea problemelor locale, dar și globale, se pot alătura echipelor existente sau pot crea echipe proprii. Pot fi atât proiecte de afaceri, cât și inițiative de voluntariat, important este ca acestea să genereze un impact pozitiv asupra societății.

Platforma online aclab21.org comună, axată pe Europa de Est, are menirea să sprijine soluțiile anti-criză numită AC Lab21. Programul face apel la toți oamenii creativi și progresivi să se unească pentru crearea de soluții inovatoare.

Sunt invitați să se implice:

  • Persoane cu idei de pornire, soluții gata pregătite sau inițiative voluntare, care vizează depășirea crizei în orice dosar. Se acceptă studenți, oameni de știință, profesioniști cu experiență – toată lumea!
  • Experți și profesioniști din diverse domenii, care sunt gata să vină cu sprijinul unui mentor și expertiza lor pentru proiecte;
  • Voluntarii care sunt pregătiți să contribuie cu cunoștințele lor și să participe la dezvoltarea soluțiilor;
  • Companii și organizații care achiziționează soluțiile pentru noile provocări.

Cele mai eficiente idei vor fi selectate pentru analiza online intensă și vor prezenta proiectul lor comitetului experților. Partenerii în cauză ar putea oferi resursele necesare pentru implementarea acelor soluții anti-criză.

Aplicațiile pentru AC Lab21 sunt acceptate și analizate continuu pe site-ul web: aclab21.org.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous Comisia Europeană lansează competiția Youth4Regions pentru jurnaliști tineri
Next Job // Asociația INVENTO angajează asistent/ă de proiect
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *