Comisia Europeană lansează competiția Youth4Regions pentru jurnaliști tineri


Youth4Regions este un program pentru a ajuta studenții și tinerii jurnaliștii să descopere ce face UE în regiunea lor. Aceștia pot solicita să participe la competiție.

Pentru programul Youth4Regions vor fi selectați 33 de câștigători. Aceștia vor fi invitați la Bruxelles în cadrul Săptămânii UE pentru Regiuni și Orașe care urmează să aibă loc în octombrie 2020, unde vor putea urma instruiri, vor fi mentorați de jurnaliști consacrați, vor lucra împreună cu aceștia și vor vizita instituțiile UE, inclusiv organizații media.

Candidații care vor absolvi cu succes programul, vor fi propuși pentru premiul Megalizzi – Niedzielski pentru jurnaliști. Nu ezita, trimite CV-ul tău și beneficiază de această ocazie!

Cererile de participare sunt acceptate de la statele membre ale UE, țările vecine și cele în proces de aderare.

Formularul de cerere și condițiile de participare sunt disponibile pe pagina web a programului, www.youth4regions.eu. Aplicațiile vor fi recepționate până la 13 iulie 2020, ora 17:00 (Bruxelles).

Condițiile de participare:

Regulamentul de participare la Youth4Regions, în limba engleză, îl poți descărca aici.

Un sondaj efectuat în rândul foștilor participanți la program a constatat că 18% dintre respondenți au primit o ofertă de muncă datorită programului. Iar 97% dintre aceștia au considerat că programul i-a ajutat să-și îmbunătățească înțelegerea privind politicile regionale ale UE.

Detalii: https://youth4regions.tw.events/en/registration-form.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Ai o idee de afacere ecologică? Participă la ClimateLaunchpad 2020
Next AC Lab21: Implică-te în soluționarea crizei locale și globale provocate de pandemie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *