Înregistrează-te şi află cum e să fii student pentru o zi a facultăţii de drept din cadrul USM

student pentru o zi, Facultatea de drept

Foto- simbol: universitateadestat.md

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova a fost şi a rămas instituţia naţională de elită în ceea ce priveşte pregătirea cadrelor juridice de înaltă calificare şi dezvoltarea ştiinţelor juridice, o torţă mereu aprinsă de cultură juridică, de unde pornesc idei reformatoare vizând edificarea statului de drept şi a unei societăţi democratice, care are ca finalitate –  realizarea supremei dreptăţi, apărarea demnităţii umane prin libera ei dezvoltare.

În calitate de unică asociație reprezentativă a studenților din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, ASD are misiunea de a reprezenta și promova interesele studenților, dar și de a contribui la dezvoltarea personală și profesională a  acestora.

ASD și-a consolidat rolul de intermediar între studenți, cadre didactice și organele de conducere a universității, deliberând problemele și propunerile studenților în cadrul Consiliului Profesoral. Totodată, avem drept scop promovarea ideilor studenților, organizând evenimente inspirate și gestionate de ei.

Din aceste considerente, Asociația Studenților în Drept, USM, în parteneriat cu Facultatea de Drept urmează să fie gazda evenimentului: ”Student la DREPT pentru o zi”, dedicat în exclusivitate absolvenților ciclului liceal care vor să își urmeze traseul profesional într-o instituție de învățămînt edificată pe calitate și valori educaționale, dar și pentru cei care încă nu sunt hotărîți în această privință.

Dacă ești absolvent de liceu sau colegiu și ți-ar plăcea ”să savurezi” pentru o zi din viața de student, noi te așteptăm cu drag:

  • Vineri, 11 mai 2017
  • în incinta Facultății de Drept USM, Blocul de Studii nr. II
  • strada Mihail Kogălniceanu, 65

pentru a te familiariza cu mediul academic și a împărtăși din specificul acestei perioade, ca ulterior să poți face o alegere corectă în ceea ce privește studiile universitare pe care urmează să le faci!

Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul .

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cupa CLCT : o nouă competiţie pentru cei pasionaţi de dezbateri
Next A mai rămas o zi până la închiderea aplicărilor pentru trainingul de comunicare "Altfel". Nu rata şansa să fii unul din participanţi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 6 =