Ești pasionat/ă de geografie și ai intenția de a participa la olimpiadă?


Ești pasionat/ă de geografie și ai intenția de a participa la olimpiadă? Atunci fii parte din inițiativa unui grup de elevi care au ca scop înregistrarea lotului național al Republicii Moldova la Olimpiada Internațională de Geografie(IGeo), prin adresare la Ministerul Educației, creând o scrisoare oficială și petiții online, semnate de elevi.

Scopul inițiativei este ca Republica Moldova să fie reprezentată la IGeo – olimpiadă prestigioasă la care participă anual peste 40 de țări ale lumii, dar și să crească nivelul de studiu al geografiei în Moldova, să fie diminuat stereotipul că învățarea matematicii sau a chimiei e mai “cool” decât geografia sau alte obiecte umane.

Fă-ți părerea auzită și permite elevilor interesați de geografie să se manifeste și la nivel internațional, unul dintre care poți fi chiar tu!

Implicându-te, vei obține experiență în elaborarea scrisorilor, petițiilor online. Vei face parte dintr-o comunitate prietenoasă de elevi pasionați de geografie, cu care veți putea colabora și în alte proiecte!

Dacă ești interesat/ă de a fi parte din inițiativă, aplică aici. Astfel, împreună cu alți elevi să contribuiți la dezvoltarea sistemului educațional.

Grăbește-te să aplici! În curând începe procesul de adresare la Minister!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Champions of Change 2021 - Dinu Țurcanu, prorector UTM: „Viitorul este imposibil fără tehnologii digitale, iar inginerii sunt cei care vor salva lumea”
Next Webinar gratuit: Cum elaborezi un CV convingător?
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =