Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” te invită la Be Free FEST | Film Day


Evenimente de divertisment // Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” te invită la Be Free FEST | Film Day, pe 1 noiembrie 2021, ora 18.30.

URME de Macar SEVERIN, durata 21 min.

Pe străzile întunecate ale Chișinăului, doi oameni dezleagă un puzzle complex, care le va schimba viețile pentru totdeauna. URME este primul scurtmetraj regizat de Macar Severin și produs de Pascaru Production în cadrul MILAP.

CE ZICI? de Ioana VATAMANU-MĂRGINEANU, durata 20 min.

Ce zici de aventura unor autostopiști ce dau peste un șofer dubios? Scurtmetrajul de suspans și comedie “Ce zici?” este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului UE ”Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD.

SKIN de Guy NATTIV, durata 21 min.

Într-un mic supermarket un bărbat de culoare îi zâmbește unui băiețel alb de 10 ani în fața tejghelei. Din cauza acestui moment inofensiv, două bande se angajează într-un război implacabil care se încheie cu represiune șocantă. SKIN este un scurtmetraj câștigător al premiului Academiei Americane (OSCAR).

MILIARD de Evgheni DUDCEAC, durata 21 min.

Un bătrânel moldovean (Mihai Curagău) călătorește într-un mod spectaculos pe tot globul cu toaleta sa din lemn. Aventurile durează până când dorința lui de a avea tot mai mult și mai mult îi întrerupe călătoriile. Miliard este o alegorie a marelui jaf bancar – un mister care a aruncat cea mai săracă națiune a Europei într-o criză profundă – 1 miliard de dolari a dispărut din sistemul bancar al Moldovei.

THINK FREEDOM de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, durata 15 min.

Accesul de la 16 ani.

Scurt-metrajele se vor desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator. 

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile https://fnfrapifirm.com/ sau la numerele de telefon (022) 20 28 90, 069416078.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fondul pentru Tineri Cahul a organizat un training despre Bugetul Local
Next America House Chișinău te invită la o discuție despre filmul „Steve Jobs”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + eight =