Participă la ICT Career Orientation – cel mai mare eveniment de orientare profesională în domeniul TIC

aleg cariera it, ICT Career Orientation, oportunitate pentru tineri

Pe 25 octombrie va avea loc o nouă ediție ICT Career Orientation – cel mai mare eveniment de orientare profesională în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor dedicat elevilor și studenților din cadrul instituțiilor de învățământ, inclusiv cel superior și profesional tehnic. Ediția din acest an se va desfășura în incinta „Tekwill” (str. Studenților 9/11), cu începere de la ora 8.30. 

Pe parcursul a 5 ore, participanții vor avea posibilitatea să exploreze și să însușească cunoștințe valoroase despre multiplele direcții oferite de o carieră în domeniul IT, metodologiile, metodele și instrumentele aplicate în cadrul companiilor de profil.

La fel, tinerii vor putea obține recomandări privind dezvoltarea continuă și accesarea unor oportunități motivante de angajare, precum și sfaturi privind resursele ce pot fi utilizate și pașii care trebuie întreprinși pentru o carieră reușită.

Ediția curentă le oferă tinerilor posibilitatea de a cunoaște, interacționa și stabili conexiuni cu lideri ai industriei IT din Moldova. Endava, Pentalog, Allied Testing, Ellation Moldova, Amdaris, Inther Software Development, Orange Systems, Tacit Knowledge, StarLAb, Simpals, Noction, Moldcell, NetIfno, Cedacri International, Gilat Satellite Networks MDC, Best4u Development vor fi prezente la eveniment cu sesiuni de orientare, workshopuri, recomandări, oportunități și disponibilitatea de a răspunde la toate întrebările privind condițiile de angajare, afirmare și avansare în domeniul IT.

Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți tinerii și tinerele interesate de oportunitățile de creștere și afirmare în domeniul TIC. Pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, organizatorii roagă doritorii să se înregistreze din timp AICI.

Agenda evenimentului și înregisrare: http://bit.ly/2Ohk82J

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Fundația Soros-Moldova recrutează un/o Asistent/ă de proiect
Next Fii voluntar al celei mai mari structuri de tineret din țară. CNTM recrutează!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 4 =