Tabără de vară pentru copiii din Diasporă


tabără de vară copiii din diaspora

Tabără de vară pentru copiii din Diasporă. Începînd cu perioada 19 iulie – 30 iulie 2021 copiii din Diasporă reveniți acasă la bunici sunt așteptați la Tabăra de Vară “PUNTEA SPRE COPILĂRIE” din Selemet – ediția 2021!

Tabăra de Vară pentru copiii din Diasporă este organizată la iniţiativa Administraţiei Publice Locale în parteneriat cu localnicii şi A.O. „Baştina” din Selemet în semn de gratitudine pentru implicarea băştinaşilor migranţi în proiectele de dezvoltare locală.

Grupul ţintă sunt copiii băştinaşilor migranţi externi şi interni. Scopul proiectului este de a ajuta copiii şi adolescenţii să dobândească un set de cunoştinţe şi să îşi dezvolte un portofoliu de abilităţi necesare pentru a-şi conduce viaţa în păstrarea de tradiţii, armonie şi echilibru, şi să devină adulţi împliniţi şi fericiţi.

Pe parcursul a zece zile copiii vor fi încadraţi în multiple activităţi creative, sportive şi distractive, vor avea ocazia de a cunoaşte mai bine localitatea şi tradiţiile locale. Participarea este gratuită.

Accesați acest link pentru a confirma participarea dvs.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Topul celor mai periculoase sporturi din lume
Next Urmărește online Festivalul Filmului Francofon care a ajuns la a 20-a aniversare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 3 =