Maraton de lectură pentru cititorii Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”


maraton de lectură

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” invită cititorii să participe la Maratonul de lectură „Vacanță de magie cu lecturi o mie” în perioada 15 iunie – 26 august 2021.

Cine și cum poate participa?

  1. Trebuie să ai vârsta între 7-18 ani și permis de intrare la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”.
  2. Te înscrii în orice secție activitate cu publicul sau filială a Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”, în orice moment, pe tot parcursul perioadei de desfășurare a maratonului.
  3. La înscriere, vei primi un Carnet de lectură, pe care vei scrie prenumele tău și numărul permisului de intrare la BNC „Ion Creangă” (ex. Elena, BNC00003).
  4. Pe măsură ce vei citi cărțile împrumutate de la BNC „Ion Creangă”, vei completa Carnetul de lectură cu următoarele date: autorul cărții; titlul cărții; până la 5 fraze care te-au impresionat cel mai mult din cartea citită.
  5. La returnarea cărților, bibliotecarul va aplica, în Carnetul de lectură, în dreptul fiecărui titlu de carte citită, o ștampilă-simbol.
  6. Carnetul de lectură completat îl prezinți bibliotecarului, în orice secție activitate cu publicul și filială a BNC „Ion Creangă”, nu mai târziu de 26 august 2021.

Ce premii poți obține?

Un grup de bibliotecari din BNC „Ion Creangă” va examina carnetele de lectură prezentate și va calcula punctajul acumulat de fiecare participant. Pentru fiecare carte citită vei avea 10 puncte. În baza punctajului acumulat, vei primi o diplomă și cadouri (suvenire, cărți).

Festivitatea de premiere va avea loc în a doua săptămână a lunii septembrie. Detalii urmărește pe pagina de facebook a Bibliotecii.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 5 motive pentru a participa la HealthTech Hackathon
Next Centrul Național de Mediu organizează cea de-a III-a ediție a conferinței „Crești Durabilitate”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 12 =