AJUTĂ 10 FAMILII DE BĂTRÂNI AFLAȚI ÎN DIFICULTATE CU LEMNE DE FOC ȘI PRODUSE ALIMENTARE PENTRU IARNĂ

donații, caritate, sprijină, ajutor financiar,

După ce au lucrat toată viața, în speranța că asta va conta la bătrânețe, au ajuns la limita supraviețuirii. Vorbim de pensionarii din țara noastră, care din cauza prețurilor mari și alocațiilor sociale mici, trăiesc într-o sărăcie pe care nu și-o imaginau în tinerețe.

Multor bâtrâni din țară, pensiile mici le ajung doar pentru facturi, iar pentru alimente și medicamente sunt nevoiți să economisească din bănuții care le mai rămân.

Centrul de Informare și Resurse ,,PRO BONO” și Fundația „Youth Development for Innovation”, te provoacă să accesezi platforma de crowdfunding: www.sprijina.md și să susții campania: Ajută 10 familii de bătrâni aflați în dificultate cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă!

Organizatorii își doreac să facă fericite 10 familii de bătrâni din localitățile Tohatin (mun. Chișinău) și Chițcanii Vechi (raionul Telenești), care sunt singuri, neputincioși, lipsiți de grija copiilor lor, cu pensii foarte mici, prin ai ajuta cu lemne de foc și cu pachete de alimente.

Campania se va desfășura în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie și se urmărește, cu ajutorul oamenilor buni, să se colecteze suma de 70 000 lei sau de 3 600 de euro ca să aduca o rază de speranță și un zâmbet pe fețele peste care au trecut anii.

Lemnele vor fi aduse tăiate si vor fi depozitate de către voluntarii organizatorilor.

La finalul campaniei, vor reveni aici cu un raport scris, galerie foto și materiale video cu mesajul de mulțumire din partea beneficiarilor.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta la adresa de email: info@sprijina.md, sau la telefonul +373 69 330 054; +373 69 531 061.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CNTM angajează un/o coordonator(oare) Outreach în cadrul proiectului „U-Report Moldova”
Next Află cele mai noi tendințe din lumea roboticii și cum să creezi video blogging inteligent
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =