Fii voluntar la Centrul de Informare Turistică din Chișinău


voluntar centrul de informații turistice

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova anunță o nouă etapă de selecție a voluntarilor în cadrul primului Centru de Informare Turistică din orașul Chișinău.

Centrul de Informare Turistică (CIT) este prima platformă de asistență și consultanță pentru turiști și este cel mai vizitat spațiu de informare de către oaspeții capitalei și țării. Tocmai de aceea, Centrul are nevoie de voluntari dornici să ofere suport turiștilor interesați de obiectivele orașului și destinațiile din țară, dar și de evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Cine poate deveni voluntar?

Persoane ambițioase și active, indiferent de vârstă, vorbitori începători sau mai avansați de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care cunosc obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să petreacă timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, sunt invitați să se alăture echipei Centrului de Informare Turistică.

La începerea stagiului, voluntarii vor fi instruiți iar la finalizarea stagiului vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri.

Dacă ești interesat de această oportunitate de voluntariat, completează acest formular de înregistrare.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Obiceiurile oamenilor ce duc un mod sănătos de viață
Next Explorează cinematografia italiană! Alege filmul pe care să îl privești azi seară
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − seventeen =