Cinci locuri uimitoare care te vor face să pornești într-o călătorie spre Canada!


canada locuri de vizitat

Viața e prea scurtă, pentru a nu o trăi la maxim. Dacă vrei să pornești într-o călătorie de neuitat, youth.md îți vine în ajutor. Te încurajăm să vizitezi unele dintre cele mai frumoase locuri din Canada – țara de vis!

Iată care recomandările noastre:

  • Cascada Niagara

Cascada Niagara este unul dintre locurile impresionante de pe planetă, care nu are nevoie de o descriere detaliată ca să te convingă că merită vizitată. E de ajuns să vezi o imagine și vei zice “Da, vreau să merg”.

Aceasta este situată la granița dintre SUA și Canada. Pentru a te bucura la maxim de priveliștea minunată, excursiile pe bărci sunt soluția perfectă!

  • Montreal

Montreal este orașul canadian care “nu doarme niciodată”. Este destinația aleasă de toți turiștii pasionați de muzică, artă, sporturi și mâncare. Orașul este cunoscut pentru clădirile și monumentele vechi, frumoase și care te fac să zici “WOW”. Cine nu ar vrea să se inspire la maxim aici?

  • Lacul Moraine

Acest lac merită vizitat, în primul rând, pentru peisajul superb și cadrul natural deosebit. Mii de turiști aleg să-și petreacă o zi întreagă descoperind traseele de aici, ce reprezintă un adevărat labirint.

Nu contează din ce unghi privești lacul, oricum priveliștea e de milioane. De asemenea, poți opta pentru o plimbare cu canoea, ceea ce este o experiență minunată.

  • Podul Capilano

Podul suspendat se află deasupra râului Capilano și reprezintă un peisaj natural de vis. Cu o lungime de 140 de metri și o înălțime de 70 de metri, acesta îți trezește o mulțime de emoții, fiind înconjurat de pădure.

Dacă ești pasionat de fotografie, fii sigur că aici vei obține cele mai speciale poze, cu o vedere sublimă la întreg canionul.

  • Yukon

Dacă ai nevoie de o deconectare de la tot ce înseamnă online, Yukon e locul perfect unde îți poți petrece timpul. Fii sigur că aici îți va fi foarte ușor să uiți de tehnologie, încât aici nu prea există acoperire telefonică.

Cu toate acestea, zona este perfectă pentru cei ce iubesc să trăiască la maxim, Schi, pescuit, canotaj – acestea sunt câteva dintre activitățile de care te poți bucura aici.

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, nu ezita să ne scrii pe pagina de Facebook și contul de Instagram, ce alte top-uri ai vrea să urmărești!

Reporter: Bădica Jana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Învață totul despre fact checking și verificarea informațiilor, la o nouă ediție ACJ
Next Evenimente pentru tineri // Workshop „TOP 5 greșeli în procesarea imaginilor”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =