Curs de formare în Ucraina pentru lucrătorii de tineret Erasmus+


curs de formare erasmus+ lucratori de tineret

Mobility Taster este un curs de formare de 3 zile pentru organizațiile care lucrează cu incluziunea și sunt începători în programul Erasmus + care se va desfășura în Odesa, Ucraina.

Acest curs de formare Mobility Taster va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie 2020, în Odesa, Ucraina.

Participă la acest curs de formare internațional, ce va reuni lucrătorii de tineret din mai multe țări și descoperă ce oferă Erasmus + și Corpul de Solidaritate European pentru tine și tinerii cu care lucrezi.

În decursul acestui program de formare vei afla despre oportunitatea de a dezvolta proiecte internaționale pentru tineri cu dizabilități (sociale, fizice etc.) În doar 3 zile lucrătoare, vei cunoaște ce poate oferi programul Erasmus + Tineret pentru tinerii cu dizabilități, despre faptul că proiectele internaționale de tineret (schimburi de tineret, programe de voluntariat) pot deschide noi oportunități pentru tinerii cu dizabilități cu care lucrezi.

Instruirea Mobility Teister va oferi exemple concrete despre ceea ce se poate realiza în cadrul programului, va prezenta alte organizații care lucrează cu incluziunea, te va informa despre ce finanțare este disponibilă pentru proiecte de incluziune pentru tineri. Astfel, vei avea posibilitatea de a face un pas în acestă direcție.

Dacă nu ați organizat niciodată un proiect internațional de tineret pentru grupul țintă și doriți să știți ce oportunități sunt disponibile, atunci această pregătire este tocmai potrivită pentru tine și organizația pe care o reprezinți!

Procedura de înscriere:

Înainte de a completa cererea, întrebați Agenția Națională Erasmus + din țara dvs. dacă vă pot trimite la training-ul Mobility Teister din Ucraina în perioada 31 mai – 4 iunie 2020 (și să achite costul călătoriei).

  • Apoi, înregistrați-vă online: Faceți click aici pentru aplicare;
  • Participanții selectați vor beneficia de călătorie, cazare în camere duble și mese.

Limba de intruire la acest curs de formare va fi rusa.

Acest proiect este finanțat de agențiile naționale ale programului Erasmus + Tineret în Acțiune. Pentru mai multe informații puteți consulta agenția națională pentru proiecte Erasmus+ Tineret.

Află despre mai multe oportunități pentru tineri, urmărind pagina youth.md!

Previous Descoperă comunitatea Ruby Wine, la un eveniment cu speakeri internaționali
Next Concurs de selectare a organizațiilor gazdă pentru Voluntar American
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *