Participă la Academia de Liderism și îmbunătățește-ți competențele de leadership

academia de liderism,

Foto-simbol: www.returnofkings.com

Ești înteresată și vrei să contribui la sprijinirea și consolidarea competențelor de leadership ale femeilor tinere care promovează drepturile femeilor? Participă la Academia de Liderism pentru Tinerele Apărătoare ale Drepturilor Omului – inițiativă care își îndrumă activitățile în vederea protejării drepturilor femeilor și fetelor.

Academia de Liderism pentru Tinerele Apărătoare ale Drepturilor Omului se va desfășura în două cicluri de 3 zile și va include sesiuni de instruire, mentorat și  implicarea individuală a participantelor. Scopul Academiei este de a spori vizibilitatea și participarea tinerelor activiste pentru drepturile omului în viața publică a țării.

Primul ciclu al Academiei de Liderism Tinerele Apărătoare ale Drepturilor Omului va avea loc în perioada 3-5 octombrie la Chișinău, cu un număr maxim de 30 de persoane.

Mai multe participante active, motivate, ambițioase ale Academiei vor fi invitate să participe la Academia Regională, care va avea loc la Chișinău, în primăvara anului 2019. La Academia Regională vor participa tinere apărătoare ale drepturilor omului din 5 țări – Belarus, Georgia, Moldova, Rusia și Ucraina, care vor avea ocazia să împărtășească între ele experiențele, ideile și cele mai bune practici.

Pentru activistele care participă la Academia de Liderism, va fi oferită o oportunitate de a participa la concursul pentru granturi mici și de a primi finanțare pe bază de concurs pentru a implementa un proiect de utilizare în practică a competențelor dobândite în cadrul Academiei.

Profilul participanților:

  • se identifică ca și femei, inclusiv femei trans-feminine, genderqueer și persoane care nu sunt binare, care se identifică mai mult cu femeile
  • apără drepturile omului/drepturilor femeilor
  • are vârsta între 18 și 30 de ani, cu experiență într-o mișcare a drepturilor omului de cel mult 2 ani
  • are potențialul de a deveni lideră sau de a susține ferm drepturile femeilor în comunitatea sau organizația lor.

Participarea la Academie este gratuită, participantele selectate vor primi tot ce este necesar în timpul evenimentelor.

Pentru a participa la concurs, trebuie să completezi formularul de cerere și să trimiteți formularul completat prin e-mail la o.bitca@uwf.org.ua până pe 12 septembrie 2018.

Pentru informații suplimentare despre concurs, contactează organizatorii la nr. (3736) 10 84 908.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous JOB//Manager de proiecte în cadrul Sprijina.md
Next De ziua ta și a Republicii Moldova, călătorește gratuit!